Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο
Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο

Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο

Πρόστιμο σε τρία λεωφορεία του Αστικού που βρίσκονταν προσωρινά σταθμευμένα εκτός των ορίων που έχουν οριοθετηθεί στην αφετηρία του Αναύρου, επέβαλε σήμερα το απόγευμα η μετά από .

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ επιτόπου μετέβη το Δ.Σ. του Αστικού .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Παν. Γιόλα «η εταιρεία Α.Ε. τους τελευταίους μήνες βάλλεται για την αφετηρία του Αναύρου. Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα με ονοματεπώνυμο».

Ο ίδιος ενημέρωσε ότι το κατέθεσε μελέτη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ολιγόλεπτη παραμονή των λεωφορείων των γραμμών Νο 1, 3 και 15 στην αφετηρία του Αναύρου και προτάθηκαν τρεις -τέσσερις θέσεις στην αφετηρία και άλλες τέσσερις – πέντε στην γύρω περιοχή.

Να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση, μετά από κατοίκων ορίστηκαν τρεις θέσεις στην αφετηρία του Αναύρου.

Ο κ. Γιόλας είπε ότι δεν γίνεται αυτές οι θέσεις να εξυπηρετήσουν τον αριθμό των λεωφορείων που διέρχονται από την αφετηρία του Αναύρου και συμπλήρωσε: «Σήμερα έγινε και η βεβαίωσε κλήσεις σε τρία λεωφορεία. Ενδεχομένως γι’ αυτά που γνωρίζει η , το τονίζω, ενδεχομένως να έπραξε σωστά. Ωστόσο η εταιρεία βρίσκεται σε δίλημμα. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Αύριο το πρωί συγκαλείται εκτάκτως το Δ.Σ. της εταιρείας κι οδηγούμαστε να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και περικοπής δρομολογίων ή και γραμμής».

Τέλος ενημέρωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. θα δοθεί Τύπου στα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση