Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόστιμο θα επιβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ
Πρόστιμο θα επιβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Πρόστιμο θα επιβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ

ανάλογα με το τζίρο του καταστήματος θα επιβάλλει η σε υποκατάστημα αλυσίδας λόγω του ότι δεν ακολούθησε τη σωστή διαδικασία στην προμήθεια και διανομή κρεάτων.

Όπως σημείωσε η ατιπεριφερειάρχης, σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Π.Ε.Μ.Σ. πήγε στο και οι κτηνίατροι έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα προΪόντα του.
Τα αμνοερίφια, όπως απέδειξαν οι έλεγχοι κλιμακίου της Π.Ε. Μ.Σ., αλλά και ο φωτογραφικός , ήταν χθες εκτεθειμένα χωρίς την ανάλογη συσκευασία, πάνω σε παλέτες, σε ανοιχτό χώρο έξω από το σούπερ μάρκετ, αποτελώντας κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Όπως διαπίστωσε σήμερα το κλιμάκιο η ίδια η επιχείρηση, μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ, η ίδια η εταιρεία απέσυρε τα 1.200 κιλά αμνοερίφια, κάνοντας επιστροφής για να πάνε για καταστροφή. “Δεν υπήρχε ίχνος από τα χθεσινά κρέατα όπως τα είχε αποτυπώσει ο φωτογραφικός και οι υπεύθυνοι προσκόμισαν το επιστροφής” ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης .

Το κλιμάκιο έλεγξε και όλα τα κρέατα του καταστήματος, και ως προς την προέλευσή τους και διανομή τους και όλα είναι νόμιμα.

Για τα κρέατα που επιστράφηκαν θα επιβληθεί υψηλό , ανάλογα με το ύψος του τζίρου του καταστήματος, όπως ανέφερε η κα. Κολυνδρίνη, καθώς δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία προμήθειας, συσκευασίας και διανομής τους. “Θα είμαστε αμείλικτοι σε οποιονδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημοσια υγεία. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες”.

Επίσης ανέφερε ότι έλεγχοι γίνονται εδώ και μέρες σε λαϊκές, σούπερ μάρκετ, φούρνους, ζαχαροπλαστεία κ.α.

Επιπλέον παρουσία κτηνιάτρου λειτούργησαν και τα τέσσερα σφαγεία της Μαγνησίας, σε Βόλο, , Αλμυρό και Σκόπελο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση