Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατασχέσεις και πρόστιμα στη Λαϊκή Αγορά
Κατασχέσεις και πρόστιμα στη Λαϊκή Αγορά

Κατασχέσεις και πρόστιμα στη Λαϊκή Αγορά

Σε εννέ περιπτώσεις, κλιμάκι ελέγχου της αντιπεριφέρειας διενήργησαν κατα διαφόρων ετοίμων ενδυμάτων και άλλων προϊόντων (δερμάτινα είδη, γυαλιά, αναπτήρες, ομπρέλες, μπαταρίες, φακούς κ.λπ.) με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Οι έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του υ υπαίθριου εμπορίου και μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2016 σε Λαϊκές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Δήμου , αλλά και στις ευρύτερες περιοχές περιμετρικά αυτών.

Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα είχαν εγκαταλειφθεί από τους κάτοχους τους εντός αλλά και εκτός των χώρων διεξαγωγής των Λαϊκών Αγορών στους οποίους διενεργήθηκαν οι .

Τα κατασχεθέντα προϊόντα, αφού πρώτα χρωματίστηκαν με ανεξίτηλο σπρεϊ, καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε φορτηγό – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και συνέδραμε τα κλιμάκια καθ΄ όλη τη διάρκεια των εν λόγω ελέγχων.

Τέλος, σε πέντε περιπτώσεις τα εν λόγω Κλιμάκια Ελέγχου επέβαλαν επί τόπου, με σχετικές Εκθέσεις Βεβαίωσης Παράβασης, συνολικά διοικητικά πρόστιμα ύψους 2.500 € σε επαγγελματίες πωλητές (500 € στον καθένα), για αυθαίρετη αλλαγή χώρου και πώληση προϊόντων εκτός του καθορισμένου χώρου των Λαϊκών Αγορών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση