Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου
Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου

Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου

Με 40 θέμτ ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, στις 18.30 στο , το , με βασικό θέμα την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης το σώμα θα λάβει απόφαση έγκρισης διενέργειας και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 73.473,07 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ενώ αναμένεται να εγκρίνει την προμήθεια φωτιστικών οδοφωτισμού νέας τεχνολογίας (LED).

Επιπλέον θα εγκριθεί προμήθεια εξοπλισμού ΣΥΔ Παιδόπολης, προϋπολογισμού 36.272,36 € πλέον ΦΠΑ 23% (σύνολο 44.615 €) και η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας σε κοινόχρηστους χώρους στο Βόλο, προϋπολογισμού 35.200 € πλέον Φ.Π.Α. 23% (σύνολο 43.296 €).

Ακόμη θα ληφθεί απόφαση εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών του Δήμου Βόλου για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 29.002,11 € και πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μεταφορικού μέσου με καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχανισμό, του Δήμου Βόλου για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 25.000 €.

Συνεδριάζει και η Επιτροπή

ωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Επιτροπή, στην οποία θα υποβληθούν τα πρακτικά του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων και Τμημάτων Ένταξης.

Η επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει τα πρακτικά διαγωνισμών για ανάθεση μελετών διαχείρισης δασών Λέσχιανης, Αγ. Λαυρεντίου και οξυάς ς.

Επίσης θα υποβάλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής εταιριών για συντηρήσεις δρόμων στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες και σε Βόλο και . Ιωνίας για το 2015 και θα εξετάσει τη δυνατότητα άρσης της εμπλοκής της φορολογικής ενημερότητας εργολάβου και παύσης των καταδιωκτικών μέτρων εναντίον του μέχρι την τελεσιδικία της υπόθεσής του.

Τέλος, θα γίνει κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης εργασιών βελτίωσης των κοιμητηρίων Δ.Ε. Ιωλκού-Πορταριάς και Δ.Κ. ς 2015.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση