Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου
Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου

Προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου

Με 40 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, στις 18.30 στο Δημαρχείο Βόλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, με βασικό θέμα την προσωπικού με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης το σώμα θα λάβει απόφαση έγκρισης διενέργειας και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 73.473,07 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ενώ αναμένεται να εγκρίνει την προμήθεια φωτιστικών οδοφωτισμού νέας τεχνολογίας (LED).

Επιπλέον θα εγκριθεί προμήθεια εξοπλισμού ΣΥΔ Παιδόπολης, προϋπολογισμού 36.272,36 € πλέον ΦΠΑ 23% (σύνολο 44.615 €) και η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας σε κοινόχρηστους χώρους στο Βόλο, προϋπολογισμού 35.200 € πλέον Φ.Π.Α. 23% (σύνολο 43.296 €).

Ακόμη θα ληφθεί απόφαση εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών του Δήμου Βόλου για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 29.002,11 € και πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μεταφορικού μέσου με καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχανισμό, του Δήμου Βόλου για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 25.000 €.

Συνεδριάζει και η Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, στην οποία θα υποβληθούν τα πρακτικά του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων και Τμημάτων Ένταξης.

Η επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει τα πρακτικά διαγωνισμών για ανάθεση μελετών διαχείρισης δασών Λέσχιανης, Αγ. Λαυρεντίου και οξυάς Μακρινίτσας.

Επίσης θα υποβάλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής εταιριών για δρόμων στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες και σε Βόλο και Ν. Ιωνίας για το 2015 και θα εξετάσει τη δυνατότητα άρσης της εμπλοκής της φορολογικής ενημερότητας εργολάβου και παύσης των καταδιωκτικών μέτρων εναντίον του μέχρι την τελεσιδικία της υπόθεσής του.

Τέλος, θα γίνει κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης εργασιών βελτίωσης των κοιμητηρίων Δ.Ε. -Πορταριάς και Δ.Κ. Μακρινίτσας 2015.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση