Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας
Πρόσληψη τριών  εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Στην τριών ατόμων με την ειδικότητα των εργατών αποθήκης με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι τριάντα τέσσερα ημερομίσθια από την ημέρα πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2015) για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς θα προχωρήσει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων.

Κύριο των εργατών αποθήκης θα είναι η φορτοεκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών δακοκτονίας, καθώς και η παράδοση στους εργολάβους δακοκτονίας των απαραίτητων δακοκτονικών υλικών, από την αποθήκη δακοκτονίας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων – Ταχ. διεύθυνση: Αναλήψεως με Ελ. Βενιζέλου, Διοικητήριο , Βόλος- εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 18-6-2015 έως και 29-6-2015.

Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τα κριτήρια της πρόσληψης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφημερίδας της www.pthes.gov.gr\ της Υπηρεσίας\Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, στους πίνακες ανακοινώσεων της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και των καταστημάτων των Δήμων της Περιφερειακής ενότητα Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση