Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας
Πρόσληψη τριών  εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Στην τριών ατόμων με την των εργατών αποθήκης με εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι τριάντα τέσσερα ημερομίσθια από την ημέρα πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2015) για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς θα προχωρήσει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων.

Κύριο έργο των εργατών αποθήκης θα είναι η φορτοεκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών δακοκτονίας, καθώς και η παράδοση στους εργολάβους δακοκτονίας των απαραίτητων δακοκτονικών υλικών, από την δακοκτονίας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων – Ταχ. διεύθυνση: Αναλήψεως με Ελ. Βενιζέλου, Διοικητήριο , Βόλος- εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 18-6-2015 έως και 29-6-2015.

Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τα κριτήρια της πρόσληψης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφημερίδας της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.pthes.gov.gr\ της Υπηρεσίας\Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, στους πίνακες ανακοινώσεων της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και των καταστημάτων των Δήμων της Περιφερειακής ενότητα Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση