Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας
Πρόσληψη τριών  εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας

Στην τριών ατόμων με την ειδικότητα των εργατών αποθήκης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι τριάντα τέσσερα ημερομίσθια από την ημέρα πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2015) για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς θα προχωρήσει η της Περιφερειακής Ενότητας & Σποράδων.

Κύριο έργο των εργατών αποθήκης θα είναι η φορτοεκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών δακοκτονίας, καθώς και η στους εργολάβους δακοκτονίας των απαραίτητων δακοκτονικών υλικών, από την δακοκτονίας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής .

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση στη της Περιφερειακής Ενότητας & Σποράδων – Ταχ. διεύθυνση: Αναλήψεως με Ελ. Βενιζέλου, Διοικητήριο , Βόλος- εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 18-6-2015 έως και 29-6-2015.

Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τα κριτήρια της πρόσληψης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφημερίδας της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.pthes.gov.gr\Εφημερίδα της Υπηρεσίας\Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, στους πίνακες ανακοινώσεων της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και των καταστημάτων των Δήμων της Περιφερειακής ενότητα Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση