Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας
Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας

Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας

Σε προσλήψεις συμβασιούχων  προχωρούν δήμοι της   και συγκεκριμένα οι Σκοπέλου, Ν. Πηλίου και  Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, την πρόσληψη τεσσάρων διμηνιτών αποφάσισε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών .

Οι ειδικότητες που ζητά ο Δήμος αφορούν: δύο θέσεις ΔΕ Οδηγών [Γ΄ (C) κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] και δύο θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου [Εκσκαφέας-Φορτωτής (Ομάδας Β΄ τάξης Δ΄)]. Η έδρα των εργαζομένων θα είναι στην Αργαλαστή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή ,ΤΚ 37006 υπόψιν των υπαλλήλων Σγαρδώνη ή   Θεοφυλακτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2423055659).

Οκτάμηνα στο Δήμο Σκοπέλου

Την πρόσληψη, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοίνωσε ο .

Ο Δήμος επιθυμεί να προσλάβει για οκτώ μήνες έναν Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε., ένα Βοηθό Ηλεκτροτεχνίτη Δ.Ε. (Α’, Γ’ και ΣΤ ειδικότητας), δύο οδηγούς απορριμματοφόρων Δ.Ε. (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και τέσσερις εργάτες καθαριότητας.

Όλες οι συμβάσεις θα είναι για οκτώ μήνες.

Στις σχετικές προκηρύξεις που ανακοίνωσε ο Δήμος επισημαίνεται πως προτάσσονται για τις εν λόγω θέσεις οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Σκοπέλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, στην ακόλουθη διεύθυνση: , Τ.Κ. 37003, – Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη Βασιλικής Γκίκα ή Γεωργίου Γούλα (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50103-131).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οκτάμηνα στον Δήμο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοίνωσε την πλήρωση μιας θέσης ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2020, δύο θέσεων ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, και μιας θέσης ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την , η οποία αναρτάται στη και στην ιστοσελίδα του Δήμου, από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Αλμυρού (κ. Ελένη Μελαχροινάκη) και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στο ίδιο Τμήμα, μέχρι και 11/12/2019.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση