Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας
Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας

Προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους της Μαγνησίας

Σε προσλήψεις συμβασιούχων  προχωρούν δήμοι της Μαγνησίας  και συγκεκριμένα οι Σκοπέλου, . Πηλίου και  Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, την πρόσληψη τεσσάρων διμηνιτών αποφάσισε ο οτίου Πηλίου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών .

Οι ειδικότητες που ζητά ο αφορούν: δύο θέσεις ΔΕ Οδηγών [Γ΄ () κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] και δύο θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου [Εκσκαφέας-Φορτωτής (Ομάδας Β΄ τάξης Δ΄)]. Η έδρα των εργαζομένων θα είναι στην Αργαλαστή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, στο , Αργαλαστή Μαγνησίας,ΤΚ 37006 υπόψιν των υπαλλήλων Σγαρδώνη ή   Θεοφυλακτοπούλου (τηλ. επις: 2423055659).

Οκτάμηνα στο Δήμο Σκοπέλου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοίνωσε ο Δήμος Σκοπέλου.

Ο Δήμος επιθυμεί να προσλάβει για οκτώ μήνες έναν Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε., ένα Βοηθό Ηλεκτροτεχνίτη Δ.Ε. (Α', Γ' και ΣΤ ειδικότητας), δύο οδηγούς απορριμματοφόρων Δ.Ε. (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και τέσσερις εργάτες ς.

Όλες οι συμβάσεις θα είναι για οκτώ μήνες.

Στις σχετικές προκηρύξεις που ανακοίνωσε ο Δήμος επισημαίνεται πως προτάσσονται για τις εν λόγω θέσεις οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Σκοπέλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σκοπέλου, Τ.Κ. 37003, Σκόπελος – Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη Βασιλικής Γκίκα ή Γεωργίου Γούλα (τηλ. επις: 24243-50103-131).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οκτάμηνα στον Δήμο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοίνωσε την πλήρωση μιας θέσης ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2020, δύο θέσεων ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, και μιας θέσης ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη, η οποία αναρτάται στη Διαύγεια και στην του Δήμου, από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Αλμυρού (κ. Ελένη Μελαχροινάκη) και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στο ίδιο Τμήμα, μέχρι και 11/12/2019.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση