Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόσκληση σε επιχειρηματίες για συμμετοχή στη “SIAL PARIS 2016”
Πρόσκληση σε επιχειρηματίες για  συμμετοχή στη “SIAL PARIS 2016”

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες για συμμετοχή στη “SIAL PARIS 2016”

Το Επιμελητήριο στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους και την των προϊόντων τους αποφάσισε να συμμετάσχει, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός επιχειρήσεων που επιθυμούν, στη «ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ SIAL PARIS» που διοργανώνεται από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016, στo Παρίσι.

Η διεθνής Έκθεση SIAL PARIS φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Η διοργάνωση του 2014 συγκέντρωσε 6.500 εκθέτες από 104 χώρες και 155.766 εμπορικούς επισκέπτες, το 71% των οποίων είναι διεθνείς αγοραστές από 194 χώρες.

Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος αυτής, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής απήχηση που έχει, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους παραγωγούς και επιχειρηματίες όσον αφορά την τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριo Mαγνησίας θα καλύψει το σύνολο ή μέρος του κόστους ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα της.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2421094700 5.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση