Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόσκληση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για συμμμετοχή στη SIAL PARIS
Πρόσκληση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για συμμμετοχή στη SIAL PARIS

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για συμμμετοχή στη SIAL PARIS

Το Μαγνησίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του,  που στόχο έχουν τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022» που διοργανώνεται στo Παρίσι, Γαλλία από 15 έως και 19 Οκτωβρίου 2022.

Η SIAL PARIS είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ανά 2 χρόνια και έχει αναδειχθεί σε ένα διεθνές φόρουμ όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τόσο παραδοσιακά από όλο τον κόσμο, όσο και νέα, βασισμένα στις καινούργιες διατροφικές ανάγκες, τα οποία αναμένεται να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια ζήτηση τα επόμενα έτη.

Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της 2021, που σήμανε την επανεκκίνηση των διεθνών εκθέσεων με φυσική παρουσία, το ενδιαφέρον των εκθετών και των αγοραστών εστιάζεται πλέον στη SIAL PARIS, ώστε η εκθεσιακή δραστηριότητα να επανέλθει και επίσημα σε προ covid 19 επίπεδα.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Έκθεση, που θα βρουν στην του Επιμελητηρίου www.cci-magnesia.gr μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «SIAL PARIS 2022» στην ιστοσελίδα http://www.sialparis.com .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση