Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO
Πρόσκληση  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών που διοργανώνεται στην Ελλάδα, δίνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ανακοινώνοντας νέα ημερομηνία υποβολής συμμετοχών.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει στην «4η FOOD EXPO – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από 18 έως και 20 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (τηλ. 24210-94700, επιλογή 5) που πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των εκθετών της FOOD EXPO αποτελείται από ελληνικές επιχειρήσεις με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό, ωστόσο στην Έκθεση συμμετέχουν και πολλές ξένες επιχειρήσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει τον αμιγώς διεθνή χαρακτήρα της. Το 2016, στην FOOD EXPO υπήρξε μια θεαματική αύξηση 162% στο ποσοστό συμμετοχής των εκθετών σε σχέση με την πρώτη διοργάνωσή της, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στους 970.

Για το 2017, η FOOD EXPO, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της standards, επενδύοντας τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά σε διαφημιστικό budget και εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές προβολής της στο εξωτερικό, θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από άποψη συμμετοχών, αφού αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «4η FOOD EXPO» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρός ηλικιωμένος σε τροχαίο στον κόμβο Αλμυρού - https://t.co/dan4TYFRF8 -

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: «Βουλιάζει» το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής από τον όγκο εμβολιασμών και περιστατικών… - https://t.co/4tWAkklEs7 -

  • Ξεμπλοκάρουν τα μέτρα στήριξης του Τύπου - https://t.co/CJel7nL3F2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση