Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιχειρήσεων για συμμετοχή στην 15η έκθεση Foodex Retail 2015
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιχειρήσεων  για συμμετοχή στην 15η έκθεση Foodex Retail 2015

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιχειρήσεων για συμμετοχή στην 15η έκθεση Foodex Retail 2015

Κάλεσμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών του Νομού, απευθύνει το Μαγνησίας, προκειμένου να συμμετάσχει – εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 15η Τροφίμων και Ποτών Foodex Retail 2015. Η θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, για πρώτη φορά με διπλάσια διάρκεια (έξι ημέρες) από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2015.

Η συγκεκριμένη είναι η παλαιότερη Τροφίμων & Ποτών που διεξάγεται στον συγκεκριμένο χώρο και έχει ως σκοπό την λιανική πώληση ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα στο πολυάριθμο κοινό των επισκεπτών του Μετρό αλλά και την επαφή με ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής για την προώθηση της χονδρικής πώλησης.

Η για πρώτη φορά επεκτείνει τη διάρκειά της ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις-παραγωγούς που κατά κόρον προέρχονται από την επαρχία να εκμεταλλευτούν τη διάρκεια σε σχέση με τα κόστη μεταφοράς και διαμονής.

Η όπως κάθε φορά (2 κάθε χρόνο) υποστηρίζεται από μέσω χορηγών επικοινωνίας, αποστολή προσκλήσεων σε στοχευμένο κοινό (πελάτες χονδρικής) που διασφαλίζουν την επιτυχία της.

Επισκέπτες της έκθεσης είναι mini markets, εστιατόρια, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, ξενοδοχεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, χονδρέμποροι, παντοπωλεία, αντιπρόσωποι τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα, delicatessen, σούπερ μάρκετ, ενώ οι συμμετέχοντες εκθέτουν γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ελληνικά τοπικά προϊόντα, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα, ελαιόλαδο, βότανα, ζύμες και ζυμαρικά, κρασί και κατεψυγμένα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μαγνησίας (Ελένη Πασχάλη, τηλ. 24210 94700).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση