Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόσκαιρες κυκλοφοριακές αλλαγές
Πρόσκαιρες κυκλοφοριακές αλλαγές

Πρόσκαιρες κυκλοφοριακές αλλαγές

Οι που επέρχοντι, εν όψει της θερινής περιόδου, προκειμένου ν περιοριστεί, κατά το δυνατό, η απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών και επισκεπτών κατά τη μετάβασή τους από και προς το παραλιακό Πήλιο και συγκεκριμένα στο τμήμα από ορίτσα έως , είναι εποχική και χρονικά περιορισμένη σε διάστημα μόλις 8 (οκτώ) Κυριακών στο σύνολο του έτους.

Aυτό τονίζεται από τον Δήμο Βόλου και επισημαίνεται ότι ο που επιχειρείται να προκληθεί δεν ανταποκρίνεται στο, όντως υπαρκτό μεν, μικρό δε, πρόβλημα που θα προκληθεί σε περιοίκους, με την εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Αλκίππης, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πόσο σημαντικές είναι οι θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της λειτουργίας της πόλης και των χιλιάδων χρηστών της συγκεκριμένης διαδρομής.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Συνεπώς οι πρόσκαιρες αυτές αλλαγές κρίνονται και είναι απαραίτητες, αφού διασφαλίζουν ζωτικά ζητήματα της πόλης (κυκλοφοριακά, ασφάλεια, περιορισμός στη προκαλούμενη από μποτιλιαρίσματα κ.ά.), που οφείλουμε να βλέπουμε συνολικά και όχι αποσπασματικά.

Θεωρούμε δε άδικη την κριτική σε βάρος της Δημοτικής Αρχής που ανέλαβε, για να απαλλάξει τους συγκεκριμέ κατοίκους, που σήμερα διαμαρτύρονται, από την πολυετή τους ταλαιπωρία, τη λειτουργία της σήραγγας, επωμιζόμενη τις αβλεψίες και τις παραλείψεις άλλων, στη διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής του υ του Περιφερειακού.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, σε κάθε περίπτωση, σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί και δράσεις που υπηρετούν το ευρύτερο συμφέρον και βάσει αυτών θα κριθεί από τους πολίτες του Βόλου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση