Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προσφορά ισοθερμικών μπουφάν από την ΠΕΜΣ στους πυροσβέστες
Προσφορά ισοθερμικών μπουφάν από την ΠΕΜΣ στους πυροσβέστες

Προσφορά ισοθερμικών μπουφάν από την ΠΕΜΣ στους πυροσβέστες

Σε συνέχεια των διακοσίων μπουφάν που είχαν προσφέρει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας και η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη στην Ένωση Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , ακόμη  140  ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν παρέδωσε την Τρίτη 23-6-2020, η Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων   στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών, που εδρεύει στην Β΄ ΒΙΠΕ .

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε:  «Παραδώσαμε, σήμερα, στην Ομοσπονδία Πυροσβεστών 140 ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν, θέλοντας για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας που παρέλαβαν τα μπουφάν ευχαρίστησαν θερμά την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και την Θεσσαλίας γι’ αυτή την «ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημά μας», όπως χαρακτηριστικά οι ίδιοι τόνισαν.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Νέας Ιωνί… - https://t.co/NpfOyesRuX -

  • Η Εθνική Οδός Λάρισας – Τρικάλων ολοκληρώνεται στο σύνολό της - https://t.co/6BEhkTgArR -

  • Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας… - https://t.co/6RoZgZoUVf -

"Αλιεύοντας" την είδηση