Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο
Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο

Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο

Στην  καταγραφή των παιδικών χαρών  προχώρησε η  τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου , κάνοντας   του τι χρειάζεται, είτε για να συντηρηθούν είτε για να αποξηλωθούν  και πλέον προχωρούν οι εργασίες.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί και σε λίγες μέρες λαμβάνουν πιστοποίηση οι παιδικές χαρές: Αγίου Νεκταρίου, Νέο Δέλτα Δαμασκηνού και Νέο Δέλτα Σαρακηνού και μόλις τοποθετηθεί η περίφραξη, σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη και η παιδική Μελαγγόμα στην Βαμβακουργεία.

Επίσης δημοπρατείται μέσα στον επόμενο μήνα η παιδική στο παραλιακό μέτωπο στον Άγιο Κωνσταντίνο, που θα είναι πραγματικό κόσμημα για τον Βόλο και την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η αρμόδια υπηρεσία όταν ανέλαβε δεν βρήκε καμία μελέτη για παιδικών χαρών και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, ωστόσο η νέα δημοτική αρχή προχωρά στην ανάπλαση των πλατειών, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως προβλέπει ο Νόμος, για την νέων παιδικών χαρών.

Τέλος να αναφερθεί ότι στόχος της δημοτικής αρχής και θέληση του δημάρχου είναι να υπάρχει σε κάθε συνοικία και κάθε τοπικό διαμέρισμα μία τουλάχιστον σύγχρονη παιδική χαρά.

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή συνεχίζει να εργάζεται και να κλείνει τεράστιες λακκούβες σε ολόκληρο τον Βόλο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση