Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο
Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο

Προς παράδοση νέες παιδικές χαρές στο Βόλο

Στην  κτγραφή των παιδικών χαρών  προχώρησε η  τεχνική υπηρεσία του Δήμου , κάνοντας   του τι χρειάζεται, είτε για να συντηρηθούν είτε για να αποξηλωθούν  και πλέον προχωρούν οι .

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί και σε λίγες μέρες λαμβάνουν πιστοποίηση οι : Αγίου εκταρίου, έο Δέλτα Δαμασκηνού και Νέο Δέλτα Σαρακηνού και μόλις τοποθετηθεί η περίφραξη, σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη και η παιδική χαρά Μελαγγόμα στην Βαμβακουργεία.

Επίσης δημοπρατείται μέσα στον επόμενο μήνα η παιδική χαρά στο παραλιακό μέτωπο στον Άγιο Κωνσταντίνο, που θα είναι πραγματικό κόσμημα για τον Βόλο και την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η αρμόδια υπηρεσία όταν ανέλαβε δεν βρήκε καμία μελέτη για δημιουργία παιδικών χαρών και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, ωστόσο η νέα δημοτική αρχή προχωρά στην των πλατειών, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως προβλέπει ο Νόμος, για την δημιουργία νέων παιδικών χαρών.

Τέλος να αναφερθεί ότι στόχος της δημοτικής αρχής και θέληση του δημάρχου είναι να υπάρχει σε κάθε συνοικία και κάθε τοπικό μία τουλάχιστον σύγχρονη παιδική χαρά.

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή συνεχίζει να εργάζεται και να κλείνει τεράστιες λακκούβες σε ολόκληρο τον Βόλο.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση