Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου
Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Mε κυριότερα θέματα την αποξήλωση και απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων Δ.Ε. Βόλου, Ν. Ιωνίας και ς, τη χωροθέτηση περιπτέρων στους κεντρικούς άξονες του Δήμου Βόλου και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο -θέση «Αστέρια», συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Βόλου, την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 και 13:30 στο Βόλου.

Επίσης στην συνεδρίαση της ΕΠΖ θα γίνουν γνωμοδοτήσεις για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής ς στη θέση “Προφήτης Ηλίας” της Τοπικής Κοινότητας υ Δημοτικής Ενότητας ς του Δήμου Βόλου, κατόπιν αίτησης της εταιρείας -ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.-από αναβολή υπ' αριθ.129/2015 απόφαση και για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Τσαμαδού 7 και Καλλέργη στον , κατόπιν αίτησης της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., ενώ θα γίνει επανεξέταση του θέματος της τοποθέτησης σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝΕ Α.Ε.Ε.Τ. στην στον (υπ' αριθ.144/2014 απόφαση Ε.Π.Ζ.) κατόπιν της αρνητικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Άλλης Μεριάς».

Τέλος η ΕΠΖ θα λάβει αποφάσεις για την χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση