Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου
Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Mε κυριότερα θέματα την αποξήλωση και απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων Δ.Ε. Βόλου, Ν. Ιωνίας και Πορταριάς, τη χωροθέτηση περιπτέρων στους κεντρικούς άξονες του Δήμου Βόλου και τις στον κόμβο -θέση «Αστέρια», συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Βόλου, την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης στην συνεδρίαση της ΕΠΖ θα γίνουν γνωμοδοτήσεις για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη θέση “Προφήτης Ηλίας” της Τοπικής Κοινότητας Σέσκλου Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας του Δήμου Βόλου, κατόπιν αίτησης της εταιρείας COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.-από αναβολή υπ’ αριθ.129/2015 και για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Τσαμαδού 7 και Καλλέργη στον Δήμο Βόλου, κατόπιν αίτησης της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., ενώ θα γίνει επανεξέταση του θέματος της τοποθέτησης σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας ΠΑΝΑΦΟΝΕ Α.Ε.Ε.Τ. στην Άλλη Μεριά στον Δήμο Βόλου (υπ’ αριθ.144/2014 Ε.Π.Ζ.) κατόπιν της αρνητικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Άλλης Μεριάς».

Τέλος η ΕΠΖ θα λάβει αποφάσεις για την χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση