Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου
Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Προς απομάκρυνση τα ανενεργά περίπτερα στο Δήμο Βόλου

Mε κυριότερ θέμτα την αποξήλωση και απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων Δ.Ε. Βόλου, ς και ς, τη χωροθέτηση περιπτέρων στους κεντρικούς άξονες του Δήμου Βόλου και τις κυκλοφοριακές στον κόμβο -θέση «Αστέρια», συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Βόλου, την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:30 στο .

Επίσης στην συνεδρίαση της ΕΠΖ θα γίνουν γνωμοδοτήσεις για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και ς κινητής ς στη θέση “Προφήτης Ηλίας” της Τοπικής Κοινότητας Σέσκλου Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας του Δήμου Βόλου, κατόπιν αίτησης της εταιρείας COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.-από αναβολή υπ' αριθ.129/2015 απόφαση και για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και ς κινητής ς στην οδό Τσαμαδού 7 και Καλλέργη στον Δήμο Βόλου, κατόπιν αίτησης της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., ενώ θα γίνει επανεξέταση του θέματος της τοποθέτησης σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝΕ Α.Ε.Ε.Τ. στην Άλλη Μεριά στον Δήμο Βόλου (υπ' αριθ.144/2014 απόφαση Ε.Π.Ζ.) κατόπιν της αρνητικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Άλλης Μεριάς».

Τέλος η ΕΠΖ θα λάβει αποφάσεις για την χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση