Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Προνοιακά επιδόματα  ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

 

Ποσό 1.918.990,45 € θα διανείμει ο Δήμος Βόλου για τα προνοιακά επιδόματα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, στους 2.609 δικαιούχους με βαριές αναπηρίες, εγκεφαλική παράλυση, Μεσογειακή Αναιμία, Βαριά Νοητική Καθυστέρηση, στεγαστική συνδρομή, τυφλούς, κωφάλαλους, xασενικούς και ομογενείς πρόσφυγες.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες Μ. Πέμπτη, ενώ ενέκρινε δαπάνες και πιστώσεις του προϋπολογισμού, για να ρυθμιστούν υπηρεσιακά θέματα του Δήμου.

Eπίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ποσό 2.000 € για ευπρεπισμό κοινόχρηστων χώρων και περισυλλογή σκουπιδιών, ενόψει του και της Πρωτομαγιάς και ποσό 3.831 € για τη μελέτη ελέγχου στατικής επάρκειας υφισταµένου κτιρίου του ∆ηµοτικού Θεάτρου Βόλου, καθώς και ποσό 6.715,80 € για του πλοίου της Αργούς και προμήθεια ιστίου και ποσό 3.957,30 € για περισυλλογή αδέσποτων σκύλων.

Ακόμη, η Επιτροπή ενέκρινε ποσό 5.904 € για προμήθεια οικοδομικών υλικών συντήρησης κοινόχρηστων χώρων (αυτεπιστασία), 7.252 € για προμήθεια χρωμάτων και ποσό 3.874,50 € για εργασίες επισκευής βλάβης δικτύου αποχέτευσης σε Δημοτικό κτίριο.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ποσό 8.430 € για δαπάνες του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

"Αλιεύοντας" την είδηση