Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Προνοιακά επιδόματα  ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

 

Ποσό 1.918.990,45 € θα διανείμει ο για τα προνοιακά επιδόματα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, στους 2.609 δικαιούχους με βαριές αναπηρίες, εγκεφαλική παση, Μεσογειακή Αναιμία, Βαριά οητική Καθυστέρηση, στεγαστική συνδρομή, τυφλούς, κωφάλαλους, xασενικούς και ομογενείς πρόσφυγες.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες , ενώ ενέκρινε δαπάνες και πιστώσεις του προϋπολογισμού, για να ρυθμιστούν υπηρεσιακά θέματα του Δήμου.

Eπίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε 2.000 € για ευπρεπισμό κοινόχρηστων χώρων και περισυλλογή σκουπιδιών, ενόψει του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς και 3.831 € για τη μελέτη ελέγχου στατικής επάρκειας υφισταµένου κτιρίου του ∆ηµοτικού Θεάτρου Βόλου, καθώς και ποσό 6.715,80 € για του υ της Αργούς και προμήθεια ιστίου και ποσό 3.957,30 € για περισυλλογή αδέσποτων σκύλων.

Ακόμη, η Επιτροπή ενέκρινε ποσό 5.904 € για προμήθεια οικοδομικών υλικών ς κοινόχρηστων χώρων (αυτεπιστασία), 7.252 € για προμήθεια χρωμάτων και ποσό 3.874,50 € για εργασίες επισκευής βλάβης δικτύου αποχέτευσης σε Δημοτικό .

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ποσό 8.430 € για δαπάνες του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση