Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Προνοιακά επιδόματα  ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Προνοιακά επιδόματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

 

Ποσό 1.918.990,45 € θ δινείμει ο Δήμος Βόλου για τα προνοιακά επιδόματα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, στους 2.609 δικαιούχους με βαριές αναπηρίες, εγκεφαλική παράλυση, Μεσογειακή Αναιμία, Βαριά Νοητική Καθυστέρηση, στεγαστική συνδρομή, τυφλούς, κωφάλαλους, xασενικούς και ομογενείς πρόσφυγες.

Η ελήφθη ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες Μ. Πέμπτη, ενώ ενέκρινε δαπάνες και πιστώσεις του προϋπολογισμού, για να ρυθμιστούν υπηρεσιακά θέματα του Δήμου.

Eπίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ποσό 2.000 € για ευπρεπισμό κοινόχρηστων χώρων και περισυλλογή σκουπιδιών, ενόψει του Πάσχα και της ς και ποσό 3.831 € για τη μελέτη ελέγχου στατικής επάρκειας υφισταµένου κτιρίου του ∆ηµοτικού Θεάτρου Βόλου, καθώς και ποσό 6.715,80 € για του πλοίου της Αργούς και προμήθεια ιστίου και ποσό 3.957,30 € για περισυλλογή αδέσποτων σκύλων.

Ακόμη, η Επιτροπή ενέκρινε ποσό 5.904 € για προμήθεια οικοδομικών υλικών ς κοινόχρηστων χώρων (αυτεπιστασία), 7.252 € για προμήθεια χρωμάτων και ποσό 3.874,50 € για επισκευής ς δικτύου αποχέτευσης σε .

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ποσό 8.430 € για δαπάνες του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση