Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προμήθεια απορριμματοφόρου,press containers και καλαθοφόρου από τον Δήμο Σκοπέλου
Προμήθεια  απορριμματοφόρου,press containers και  καλαθοφόρου από τον Δήμο Σκοπέλου

Προμήθεια απορριμματοφόρου,press containers και καλαθοφόρου από τον Δήμο Σκοπέλου

Στην προμήθεια ενός καινούργιου υ, χωρητικότητας 16 μ3, δύο press containers και ενός καλαθοφόρου οχήματος θα προβεί ο δήμος Σκοπέλου, μέσω δανεισμού από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Την οικονομοτεχνική μελέτη για τη λήψη του δανείου ενέκρινε πρόσφατα κατά πλειοψηφία το , με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης να διαφωνεί. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 285.000 .

Όπως ανέφερε στην Βόλου ο Χρήστος Βασιλούδης, η προμήθεια κρίθηκε απαραίτητη για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας ειδικά του θερινούς μήνες. Εξήγησε ότι το κόστος για το νέο ανέρχεται σε 165.000 , για τα δύο press containers που θα τοποθετηθούν στην του νησιού όπου υπάρχει μεγάλος όγκος απορριμμάτων από τα εστίασης το κόστος ανέρχεται σε 60.000 ευρώ και για το καλαθοφόρο που χρειάζεται για τις αλλαγές λαμπτήρων στο δημοτικό φωτισμό σε 60.000 ευρώ. Επιπλέον ανέφερε ότι μόλις χθες ο δήμος παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο από το Δήμο Βόλου που του το παραχωρεί για το καλοκαίρι για τις ανάγκες της αποκομιδής των απορριμμάτων, απολύτως νόμιμο με τις πινακίδες και την ασφάλειά του. «Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της καθαριότητας τη φετινή περίοδο» επισήμανε. Τέλος τόνισε ότι οριακά ο δήμος λειτουργεί τους δύο βιολογικούς καθαρισμούς σε Σκόπελο και Κλήμα καθώς λείπει εξειδικευμένο προσωπικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση