Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόγραμμα θερινών δρομολογίων στις γραμμές Υπεραστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός Μαγνησίας
Πρόγραμμα θερινών δρομολογίων στις γραμμές Υπεραστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός Μαγνησίας

Πρόγραμμα θερινών δρομολογίων στις γραμμές Υπεραστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός Μαγνησίας

Η  ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 29/6/2020 τίθεται σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στις γραμμές μας εντός και εκτός ομού.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές, πυκνώνοντας τα δρομολόγιά μας, σας μεταφέρουμε με και ακόμη χαμηλότερες  στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Το Υπεραστικό . ς εφαρμόζοντας όλα τα , συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός/εκτός ς, και με ανανεωμένα δρομολόγια σας ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να διευκολύνουμε το επιβατικό κοινό που φέτος θα επιλέξει τις Βόρειες Σποράδες για τις διακοπές του, ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε έξτρα πρωινά δρομολόγια, τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη, ώστε η άφιξη των ταξιδιωτών στην πόλη μας να είναι έγκαιρη πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Φέρνοντας και φέτος ακόμη πιο κοντά τα δύο με αστικά κέντρα με τα πανέμορφα νησιά μας, δρομολογούμε πρωινές αναχωρήσεις 3.30 από Αθήνα και 5.00 από Θεσσαλονίκη, ώστε να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό.

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση