Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» στον Δήμο Ρ. Φεραίου
Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή»  στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03/02/2016 και την Παρασκευή 05/02/2016 η πρώτη διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Δήμου .

Αντικείμενα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής» αποτελούν:

● Τρόφιμα (μακράς διαρκείας και φρέσκα καθώς και ειδικά τρόφιμα για βρέφη)

● Βασικές υλικές στερήσεις (είδη καθαρισμού προσωπικής υγιεινής, παιδικά είδη κ.λπ.)

Ειδικότερα το επιχειρησιακό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση του χάσματος της φτώχειας δίνοντας έμφαση σε φτωχά νοικοκυριά, νοικοκυριά με , άστεγους και πολυμελείς οικογένειες.

Υπάλληλοι του Δήμου με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τρ. Γκογκινούδη, ειδοποίησαν τηλεφωνικά τους ωφελούμενους να προσέλθουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου για την παραλαβή νωπών κοτόπουλων, επιδεικνύοντας την ταυτότητα, το ή τη σχετική εξουσιοδότηση στους υπευθύνους. Η διανομή διεξήχθη ομαλά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σύντομα αναμένεται η παραλαβή και η διανομή σε είδη παντοπωλείου όπως , , γάλα, ζάχαρη, βρεφικές κρέμες και είδη καθαριότητας και είδη υγιεινής τις προσεχείς εβδομάδες. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν εκ νέου.

Παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις του προγράμματος και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο Δήμος , συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις του, κάνει αγώνα δρόμου μέσα στην πρωτοφανή που πλήττει τη χώρα μας να μην αφήσει να πάει χαμένο κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όχι ότι αυτό αποτελεί πανάκεια, μπορεί όμως να απαλύνει τον πόνο και την ανέχεια των φτωχών οικογενειών και συμπολιτών μας.

Ο με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και την υλοποίηση αρκετών έργων πνοής για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση