Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» στον Δήμο Ρ. Φεραίου
Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή»  στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03/02/2016 και την Παρασκευή 05/02/2016 η πρώτη διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Δήμου Ρήγα ου.

Αντικείμενα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής» αποτελούν:

● Τρόφιμα (μακράς διαρκείας και φρέσκα καθώς και ειδικά τρόφιμα για βρέφη)

● Βασικές υλικές στερήσεις (είδη καθαρισμού προσωπικής υγιεινής, παιδικά είδη κ.λπ.)

Ειδικότερα το επιχειρησιακό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση του χάσματος της ς δίνοντας έμφαση σε φτωχά νοικοκυριά, νοικοκυριά με παιδιά, άστεγους και πολυμελείς οικογένειες.

Υπάλληλοι του Δήμου με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τρ. Γκογκινούδη, ειδοποίησαν τηλεφωνικά τους ωφελούμε να προσέλθουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου για την παραλαβή νωπών κοτόπουλων, επιδεικνύοντας την ταυτότητα, το ή τη σχετική εξουσιοδότηση στους υπευθύ. Η διανομή διεξήχθη ομαλά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σύντομα αναμένεται η παραλαβή και η διανομή σε είδη παντοπωλείου όπως , ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, βρεφικές και είδη καθαριότητας και είδη υγιεινής τις προσεχείς εβδομάδες. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν εκ νέου.

Παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις του προγράμματος και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο , συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις του, κάνει αγώνα μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας να μην αφήσει να πάει χαμένο κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όχι ότι αυτό αποτελεί πανάκεια, μπορεί όμως να απαλύνει τον πόνο και την ανέχεια των φτωχών οικογενειών και συμπολιτών μας.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ς αλλά και την υλοποίηση αρκετών έργων πνοής για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

"Αλιεύοντας" την είδηση