Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόγραμμα απομεμακρυσμένης ιατρικής βοήθειας σε χρόνια πάσχοντες από τον Δήμο Βόλου
Πρόγραμμα απομεμακρυσμένης ιατρικής βοήθειας σε χρόνια πάσχοντες από τον Δήμο Βόλου

Πρόγραμμα απομεμακρυσμένης ιατρικής βοήθειας σε χρόνια πάσχοντες από τον Δήμο Βόλου

Ο Δήμος , έχει εφοδιαστεί με 25 και αντίστοιχες ψηφιακές συσκευές μέτρησης σακχάρου και αρτηριακής πίεσης τις οποίες θα διαθέσει μέσα από τις υπηρεσίες του σε χρόνια πάσχοντες .

Με την κατάλληλη των ασθενών και των συγγενών τους, Ιατρικές μετρήσεις,  σύμφωνα με τον προγραμματισμό από εξειδικευμένο Ιατρό, θα γίνονται στον χώρο τους από τους ίδιους και θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον επιβλέποντα Ιατρό.

Με τον τρόπο αυτό, οι δύσκολες και συχνές τους, μηδενίζονται, προσφέρουν δε την δυνατότητα διαρκών μετρήσεων, γεγονός ουσιαστικής σημασίας για την ασφαλέστερη  θεραπευτική αγωγή τους.

Η έλλειψη μετακίνησης, πέραν των αυτονόητων ωφελειών στους και τους συγγενείς τους, βοηθά το της πόλης και τον χρόνο αναμονής στα σημεία παροχής ιατρικών συμβουλών (π.χ. οσοκομείο ).

Η τεχνολογία αυτή αποτέλεσε και αποτελεί τεχνο αιχμή με ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνική στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αποτελεί Πανελλαδική πρωτιά του Δήμου , και ενισχύει σημαντικά τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  για την Έρευνα και διάδοση της από απόστασης εξυπηρέτησης του γηράσκοντος  πληθυσμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση