Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Σκόπελο
Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Σκόπελο

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Σκόπελο

Με τη συμμετοχή δεκάδων Σκοπελιτών πραγματοποιήθηκε η πολιτική της Οργάνωσης Σκοπέλου του και της , έξω από το καφενείο, παρά τη βροχή.

Ο κεντρικός ομιλητής, υποψήφιος βουλευτής Αποστόλης Νάνος ανέφερε: Ρίξτε ξανά στην κάλπη το κόκκινο της αξιοπρέπειας και της ανατροπής.

Σε αυτόν τον δρόμο η συμμετοχή, η οργάνωση, η , γίνεται δύναμη. Σήμερα υπάρχει πείρα για να καταλάβει ο καθένας ότι η ζωή του δεν αλλάζει αν αλλάξει η κυβέρνηση, στη λογική «φύγε εσύ, έλα εσύ». Για να αλλάξει η ζωή του, πρέπει να αλλάξει χέρια η εξουσία, να αλλάξει η τάξη που είναι στην εξουσία.

Το απευθύνεται σε εσάς που τα δοκιμάσατε και τα είδατε σχεδόν όλα. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε εκεί που στ5ο παρελθόν ίσως είχαν επιλέξει το ΚΚΕ, αλλά στη συνέχει προτίμησαν μια πιο άμεση όπως νόμιζαν ή όπως του φάνηκε πολιτική λύση.

Είπατε να δοκιμάσετε την «πρώτη φορά Αριστερά» με τα σαγηνευτικά συνθήματα, που αποδείχτηκαν κοπανιστός…Σήμερα έχετε μεγαλύτερη πείρα. Σας καλούμε να ψηφίσετε με βάση αυτή την πείρα σας, παλαιότερη και πρόσφατη.

Σήμερα απλώνουμε συντροφικά το χέρι σε όλους και σας λέμε με μια μεγαλύτερη οικειότητα, που έχουμε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια:

Ενισχύστε με την ψήφο σας το ΚΚΕ. Αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Ρίξτε ξανά στην κάλπη το κόκκινο .”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση