Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Βαμβακουργία και Ζαγορά
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Βαμβακουργία και Ζαγορά

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Βαμβακουργία και Ζαγορά

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΕ πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο της Βαμβακουργίας στη έα Ιωνία καθώς και στη Ζαγορά του Πηλίου, στο Βόλο. Οι οργανώσεις της ΚΝΕ μίλησαν με αρκετούς νέους για την πρόταση και τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το κεντρικό Φεστιβάλ στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ρ. Φεραίου στο δημαρχείο του .

Στην Ζαγορά η ομιλία έγινε από το Β. Τσαπράζης μέλος της Τ.Ε. Υπαίθρου του ΚΚΕ, ενώ ακολούθησε λαϊκό γλέντι με την ενθουσιώδη, μαζική συμμετοχή νεολαίας και κατοίκων της περιοχής.

Στην προφεστιβαλική εκδήλωση στο της Βαμβακουργίας ομιλητής ήταν ο Αντώνης Κούρτης, μέλος της ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Επιδιώκουμε μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα να έρθουμε σε επαφή και να κουβεντιάσουμε με τον κόσμο στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, τους φοιτητές και τους ές για την πολιτική πρόταση διεξόδου του τός μας.

Είναι μια συζήτηση που γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί μέσα από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, που αποκάλυψαν τα αδιέξοδα και γκρέμισαν τις αυτ που καλλιεργούνταν για δυνατότητα εξανθρωπισμού της ΕΕ και συνολικά της καπιταλιστικής οικονομίας (…)

Το μας έγκαιρα είχε αποκαλύψει και επιβεβαιώθηκε για αυτό ήδη από τις εκλογές του Γενάρη, τον αντιλαϊκό χαρακτήρα που θα είχε όποια κυβέρνηση κι αν έβγαινε, με όποιο σχήμα και όποια απόχρωση, εφόσον αποδέχεται τις δεσμεύσεις της ΕΕ και επιδιώκει να διαχειρίζεται την καπιταλιστική οικονομία».

Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR», αφιερωμένη στον 9μηνο ακό αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση