Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προεκλογική συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Προεκλογική συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Προεκλογική συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε σε ενωτικό και προεκλογικό κλίμα η της Διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ς παρουσίας των μελών της και πλήθους φίλων και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Δημοσθένη Νταόπουλου.

Κύριο θέμα της ς ήταν οι επικείμενες εθνικές , η εύρεση χώρου εκλογικού κέντρου στην πόλη του Βόλου αλλά και η επιδίωξη να υπάρχουν εκλογικά κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Νομού.

Άμεση προτεραιότητα η κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με Εκλογικούς Αντιπροσώπους. Ουσιαστικής σημασίας οι εθελοντές την κρίσιμη αυτή περίοδο των εκλογών, όλοι οι φίλοι, τα μέλη και στελέχη της παράταξής, θα πρέπει να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με Εκλογικούς Αντιπροσώπους. Οι εθελοντές αποτελούν τον κορμό της οργανωτικής μας ισχύος, ειδικά την ημέρα των εκλογών.

Για τον σκοπό αυτό λειτουργεί, στην ιστοσελίδα του Κόμματος, ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://nd.gr/mpes-stin-omada-ethelonton

Ο προγραμματισμός εκδηλώσεων και επισκέψεων κλιμακίων από μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., του υ Στελεχών, υποψ. βουλευτών και μελών της κεντρικής διοίκησης του κόμματος σε όλη την , έτσι ώστε στο διάστημα που απομένει, να εξηγήσουν όσο καλύτερα γίνεται το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα που αξίζουμε, διεκδικώντας τη θετική ψήφο των πολιτών. Και βέβαια δε θα μπούμε στον πειρασμό της παροχολογίας, δεν θα πλειοδοτήσουμε σε υπο, δεν θα συμμετάσχουμε στην πόλωση, τον φανατισμό και στην σχεδόν καθημερινή παραγωγή ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων (fake news), που συστηματικά επιχειρεί να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε άλλωστε ότι οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις -τις μειώσεις φόρων, τις πολλές και καλές δουλειές και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας- αλλά γιατί αναμένουν από εμάς ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας. Αναπτύσσουμε το σχέδιο και το πρόγραμμά μας για ρεαλιστικές πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων των πολιτών. Εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να κάνουμε πράξη την αλλαγή που έχει ανάγκη η χ.

Συνεχίζουμε σταθερά, όπως ήδη έχει τονίσει ο πρόεδρος  Κυριάκος Μητσοτάκης, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, μετριοπάθεια, ευπρέπεια, χωρίς έπαρση και αλαζονεία.
Ξεκινάμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, μαζί με όλους τους πολίτες. Η προσπάθεια δεν σταματά.

Καλούμε όλους να οπλιστούν με δύναμη, αποφασιστικότητα και αφοσίωση και να μπουν ενεργά στον αγώνα, στις δράσεις και στις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις .”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση