Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προεκλογική περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Δήμο Ρ. Φεραίου
Προεκλογική περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Προεκλογική περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Τον Άγιο εώργιο Φερών, το Αερινό, το Μικρό Περιβολάκι, τη και το επισκέφθηκαν σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ και κατέληξαν στο Βελεστίνο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους φορείς και τους πολίτες βρέθηκαν τα αγροτικά ζητήματα και ιδιαίτερα η φορολογική ασφυξία του αγροτικού κόσμου από το «αριστερό» Μνημόνιο της συγκυβέρνησης ./ΑΝΕΛ.

Οι βουλευτές τόνισαν, ότι πρέπει να αποτραπεί ο αφανισμός των αγροτών και να εξασφαλιστεί η είσοδος στην παραγωγή των νέων αγροτών.

Η εύρεση ισοδύναμων μέτρων αποτελεί τον κύριο στόχο της ΝΔ για την επίτευξη της φοροελάφρυνσης των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου και την άμεση αναζωογόνηση του πρωτογενή τομέα.
Όπως σημείωσαν η ΝΔ αποτελεί τον βασικό πυλώνα εγγύησης της ελληνικής περιφέρειας και πρωταρχικός της στόχος είναι η μίας περιφέρειας ισχυρής, που παράγει, εξάγει και προοδεύει και πρόσθεσαν ότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς απαιτείται συναίνεση, και όραμα, προκειμένου να μετατραπούν τα σημερινά αδιέξοδα σε μεγάλες ευκαιρίες.

ια αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί περιοδεία στις περιοχές του Δήμου Αλμυρού και εν συνεχεία κεντρική προεκλογική στις 20:30 στο Εκπολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση