Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προεκλογική εκστρατεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Προεκλογική εκστρατεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Προεκλογική εκστρατεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Προεκλογική εκστρατεία ξεκίνησαν από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου οι οργανώσεις και οι φίλοι του .

Το απόγευμα της Πέμπτης, η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Παπανάτσιου, περιόδευσε στο Ριζόμυλο, επικεφαλής κλιμακίου του . Στην περιοδεία αυτή εξήγησε στους αγρότες με τους οποίους συνομίλησε, το του για την ανασυγκρότηση της γεωργίας και τα μέτρα υπέρ των αγροτών, τα οποία σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν από την κυβέρνηση της Αριστεράς προκειμένου να αντισταθμιστούν οι εισοδηματικές απώλειες των αγροτών.

Παρόμοια θεματολογία αλλά και γενικότερη πολιτική συζήτηση έγινε στην Μηλίνα την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου σε πλατιά ανοιχτή σύσκεψη που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Νότιου Πηλίου με την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Μάκη Μπαλλή.

Στην αγορά του Βόλου και της Ν. Ιωνίας περιόδευσε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Στην συζήτηση με τους πολίτες αναπτύχθηκαν βασικά σημεία του προγράμματος του κόμματος για το χτύπημα της διαπλοκής, την καταπολέμηση της ς, τα μέτρα φορολογικής δικαιοσύνης και αναδιανομής του πλούτου, που αποτελούν τις κεντρικές αιχμές των προεκλογικών δεσμεύσεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Εν τω μεταξύ,μετά από στενή συνεργασία της ΝΕ Μαγνησίας και της ΚΕ του κόμματος διαμορφώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου με το οποίο θα δοθεί η μάχη των επερχόμενων εκλογών στον νομό Μαγνησίας.

Όπως είναι γνωστό υποψήφιοι είναι:
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Παπανάτσιου Αικατερίνη
Μπαλλής Συμεων (Μάκης)
Μανώλη Δήμητρα
Τσουμπέκου Ευαγγελία
Βαλής Νίκος
Καλαμαράς Βαγγέλης (Ακης)
Μολοχίδης ιάννης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου θα γίνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 12 μεσημέρι στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας.

Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΚΑ ανοιχτή ενική Συνέλευση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού που την διοργανώνει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού.
Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του , Κώστας Βογιατζής και .

Τέλος, από το περασμένο Σάββατο λειτουργούν τα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ , στον Βόλο στην οδό Γαλλίας 6 (δίπλα στο Μουριές) και στη Ν. Ιωνία στην Λεωφόρο Ειρήνης 89 Α.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση