Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προδόθηκε από την επάρατο ο πρόεδρος των ασφαλιστών Δημ. Τούμπας
Προδόθηκε από την επάρατο ο πρόεδρος των ασφαλιστών Δημ. Τούμπας

Προδόθηκε από την επάρατο ο πρόεδρος των ασφαλιστών Δημ. Τούμπας

Την τελευταία πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα σε Νοσοκομείο της ς, όπου νοσηλεύονταν, το τελευταία διάστημα, ο ιδρυτής του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Ν. ς και μέλος του Δ.Σ. της Δημήτρης Τούμπας, σε ηλικία 50 χρονών, μετά από «μάχη» με την επάρατο από τον περασμένο Μάιο.

Ο , που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (μέσω της κουνιάδας του), άφησε την τελευταία του πνοή στις 6.00 σήμερα το απόγευμα, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν.

Κατέλιπε σύζυγο, τη Σοφία, που διατηρούσαν μαζί στο Βόλο και έναν γιό, που σπουδάζει στην Αγγλία, αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν κοντά στον πατέρα του και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κύκλους των συναδέλφων του που σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του.

Επί σειρά ετών ήταν στέλεχος της τοπικής ΝΔ και πρόεδρος της Τ.Ο. Μεταμορφώσεως, ενώ και ο αδελφός, του Βαγγέλης, εν σχολικός φύλακας , έφυγε τον περασμένο Μάιο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Δημήτρη Τούμπα, θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5.00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση