Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διαγωνισμός για συντήρηση δημοτικού και τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού
Διαγωνισμός για συντήρηση δημοτικού και τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού

Διαγωνισμός για συντήρηση δημοτικού και τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού

Διακήρυξη διαγωνισμού για το έργο «Εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών» δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών για τις ανάγκες των έργων «Συντήρηση Δημοτικού φωτισμού έτους 2016», και «Tοποθέτηση εορταστικού Φωτισμού Δήμου Βόλου έτους 2016» προϋπολογισμού 68.103,28 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ο θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – «Σπίρερ»). Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η εγγυητικής ς ύψους 1.098,44 €.

Τεχνική περιγραφή έργου
Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης λαμπτήρων, φωτιστικών και μετασχηματιστών σε ιστούς φωτισμού σε πάρκα και δρόμους του Δήμου μας με σκάλα ή το καλαθοφόρο όχημα της υπηρεσίας, καθώς και ο έλεγχος και η επισκευή επίστηλων φωτιστικών. Επίσης προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης λαμπτήρων σε ιστούς φωτισμού από αδειούχο ηλεκτρολόγο εναερίτη με πέδιλα, σε περιοχές στις οποίες η υπηρεσία αδυνατεί να τις αντικαταστήσει με το καλαθοφόρο όχημα διότι δεν υπάρχει πρόσβαση για οχήματα. Η υπηρεσία δεν διαθέτει άτομο με την συγκεκριμένη ειδική καθώς πριν την του νέου καλλικρατικού Δήμου δεν υπήρχε η ανάγκη για την ύπαρξη του.
Επίσης προβλέπονται η τοποθέτηση και αποξήλωση (μετά το πέρας των εορτών) του εορταστικού στολισμού του Δήμου. Αναλυτικότερα προβλέπεται:

1) Τοποθέτηση σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση επιστηλίου φωτιστικού σε κολώνα ύψους τεσσάρων μέτρων στις οδούς Ερμού –Τοπάλη –Αντωνοπούλου –Γκλαβάνη – Σπυρίδη- Μαιάνδρου-Αναπαύσεως-Λεωφ. Ειρήνης στην Πλατεία Αγ .Νικολάου και στην πλατεία Πανεπιστημίου.

2) Τοποθέτηση σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση επιστηλίου φωτιστικού σε κολώνα ύψους δέκα μέτρων στην οδό Λαμπράκη από μέχρι κόμβο Λαρίσης Αθηνών.

3) Τοποθέτηση και σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση επιστηλίων εορταστικών σε κολώνες ύψους 9μ στις οδούς 2ας Νοεμβρίου, Παγασών, Αναλήψεως , Αθηνών , Κόμβου Σταδίου Αγριάς και στην οδό ς στην Ν. Αγχίαλο.

4) Τοποθέτηση και σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση λαμπτήρων τύπου ψείρας σε φυσικά δένδρα στην νησίδα της οδού Λαμπράκη και στους θάμνους στο ένα πεζοδρόμιο.

5) Τοποθέτηση και σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση λαμπτήρων τύπου ψείρας σε φυσικά δένδρα σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένου των Δημοτικών ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνιάς.

6) Τοποθέτηση, σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση λαμπτήρων τύπου ψείρας κατά μήκος των συρματόσχοινων σε μεταλλικό δέντρο, συμπεριλαμβανομένου και της τοποθέτησης του συρματόσχοινου όπου απαιτείτε , σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένου των Δημοτικών ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνιάς.

7) Τοποθέτηση φωτοσωλήνα σε ιστούς φωτισμού σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένου των Δημοτικών ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνιάς.

8) Τοποθέτηση, σύνδεση μέχρι πλήρους λειτουργίας και αποξήλωση παράστασης «ουρανός» στην οδό Δημητριάδος και σε άλλους δρόμους

9) Τοποθέτηση και αποξήλωση εορταστικού φωτισμού στην «Αργώ» Ο έλεγχος και η επισκευή όλων των παραπάνω (χριστουγεννιάτικου διάκοσμου) θα διεξαχθεί σε χρονική περίοδο που θα υποδείξει η υπηρεσία και θα έχει ολοκληρωθεί οπωσδήποτε έως 20/9/2016 .
Η τοποθέτηση τους θα διεξαχθεί σε χρονική περίοδο που θα υποδείξει η υπηρεσία και θα έχει ολοκληρωθεί οπωσδήποτε έως 30/11/2016 στις Δημοτικές ενότητες Βόλου και Ν. Ιωνίας και έως 15/12/2016 στις υπόλοιπες Δημοτικές ενότητες . Η αποξήλωση τους θα διεξαχθεί αυστηρώς το χρονικό διάστημα μεταξύ 7/1/2017 και 20/1/2017. Τα υλικά είναι του Δήμου Βόλου. Το καλαθοφόρο όχημα όπου αυτό χρειάζεται για τις στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση δημοτικού φωτισμού έτους 2016» θα είναι του Δήμου Βόλου.

Το καλαθοφόρο όχημα όπου αυτό χρειάζεται για τις στα πλαίσια του έργου «Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού έτους 2016» θα είναι του αναδόχου Όλα τα υλικά του εορταστικού φωτισμού θα παραλαμβάνονται από τον ανάδοχο από τις αποθήκες του Δήμου και θα παραδοθούν από τον ανάδοχο πάλι σε αυτές μετά την αποξήλωση τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση