Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ποσό 1,9 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα
Ποσό 1,9 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα

Ποσό 1,9 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα

Το ποσό του 1.918.990 κατανέμεται στο από το Υπουργείο Εσωτερικών για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Μαρτίου – Απριλίου, σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση στη “Διαύγεια”, απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών για κατανομή ποσού ύψους 113.352.861,70 σε Δήμους της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2016 καθώς και στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του . 4237/2014.

Τα ποσά θα αποδοθούν στους Δήμους, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το .

Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2016 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες πρόνοιας και αφορούν στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του . 4237/2014.

Τέλος καλούνται οι δικαιούχοι να ενημερώσουν το Υπουργείο έως την Δευτέρα 27 Ιουνίου για τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα του διμήνου Μαϊου – Ιουνίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/enMRE4w7yX -

  • Συνελήφθη 26χρονος για δύο #ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ #ληστείες - https://t.co/0VvhC8BNTP -

"Αλιεύοντας" την είδηση