Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου
Συγκέντρωση και πορεία  του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση κι πορεί στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ τα μέλη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ενάντια στο που θα ψηφίσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την υποστήριξη των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και .

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Πανεπιστημίου , όπου το στέλεχος Απ. Ριζόπουλος στην ομιλία του, αφού κατήγγειλε την πολιτική της συγκυβέρνησης και των παραπάνω κομμάτων της αντιπολίτευσης, -μεταξύ άλλων – τόνισε: « Λέμε ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο μνημόνιο, όπως λέμε ΟΧΙ και σε όλα τα προηγούμενα.

pame

Είναι ένα ΟΧΙ που δεν μπορεί να βαφτίσει κανένας όπως τον συμφέρει.

Είναι ΟΧΙ αντίστασης, διεκδίκησης που φτάνει μέχρι το τέλος. Μέχρι εκεί που πρέπει να πάμε τον αγώνα μας , στον τελικό του σκοπό , στην κατάργηση της εκμετάλλευσης.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ριζόπουλος είπε: «υρνάμε την πλάτη στο κλίμα εθνικής ομοψυχίας. Το δίλλημα χρεοκοπία ή σκληρά μέτρα, μνημόνια , το ξαναζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση επιβάλλεται σήμερα-τ τα εργοστάσια, οι γειτονιές να γίνουν κέντρα αντίστασης και αλληλεγγύης».

Κλείνοντας ο ομιλητής τόνισε: « Ο δικός μας δρόμος ήταν, είναι και θα παραμείνει η ρήξη με την Ε.Ε. και το δρόμο των μονοπωλίων. Η Ε.Ε. δεν αλλάζει, δε μπορεί να γίνει φιλολαϊκή , παρά μόνο ανατρέπεται από τους λαούς.

ΟΧΙ στο βάρβαρο ή μετά μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού. Σε αυτόν τον δρόμο βαδίζουμε αταλάντευτα , με το ψηλά και το βλέμμα σμένο στον στόχο μας. Να γίνουμε κυρίαρχοι στον πλούτο που παράγουμε.»

Μετά την ομιλία, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου και όσων το ψηφίζουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση