Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου
Συγκέντρωση και πορεία  του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ τα μέλη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ενάντια στο νέο που θα ψηφίσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-, με την υποστήριξη των , ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Πανεπιστημίου , όπου το στέλεχος Απ. Ριζόπουλος στην του, αφού κατήγγειλε την πολιτική της συγκυβέρνησης και των παραπάνω κομμάτων της αντιπολίτευσης, -μεταξύ άλλων – τόνισε: « Λέμε ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο , όπως λέμε ΟΧΙ και σε όλα τα προηγούμενα.

pame

Είναι ένα ΟΧΙ που δεν μπορεί να βαφτίσει κανένας όπως τον συμφέρει.

Είναι ΟΧΙ αντίστασης, διεκδίκησης που φτάνει μέχρι το τέλος. Μέχρι εκεί που πρέπει να πάμε τον αγώνα μας , στον τελικό του σκοπό , στην κατάργηση της εκμετάλλευσης.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ριζόπουλος είπε: «Γυρνάμε την πλάτη στο κλίμα εθνικής ομοψυχίας. Το δίλλημα χρεοκοπία ή σκληρά , μνημόνια , το ξαναζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το γνωστό.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση επιβάλλεται σήμερα-τώρα τα , οι γειτονιές να γίνουν κέντρα αντίστασης και αλληλεγγύης».

Κλείνοντας ο ομιλητής τόνισε: « Ο δικός μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ρήξη με την Ε.Ε. και το δρόμο των μονοπωλίων. Η Ε.Ε. δεν αλλάζει, δε μπορεί να γίνει φιλολαϊκή , παρά μόνο ανατρέπεται από τους λαούς.

ΟΧΙ στο βάρβαρο νέο μνημόνιο ή μετά μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού. Σε αυτόν τον δρόμο βαδίζουμε αταλάντευτα , με το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα στραμμένο στον στόχο μας. Να γίνουμε κυρίαρχοι στον πλούτο που παράγουμε.»

Μετά την , οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου και όσων το ψηφίζουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση