Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πορεία αντιεξουσιαστών για τους νεκρούς της Τουρκίας
Πορεία αντιεξουσιαστών για τους  νεκρούς της Τουρκίας

Πορεία αντιεξουσιαστών για τους νεκρούς της Τουρκίας

“Τιμάμε τους νεκρούς μας, δεν ξεχνάμε τους δολοφό τους και συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το κεφάλαιο και το κράτος του”. Με αυτό το σύνθημα αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση και αλληλεγγύης προς τους νεκρούς Τούρκους – θύματα βομβιστικής επίθεσης, σε ς του Βόλου.

Οι νεαροί συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοινώσεις στους περαστικούς στις οποίες αναφερόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί όταν κρατά ενός λεπτού σιγή στην έναρξη ς της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται Τούρκοι και πολιτικοί πρόσφυγες στη φυλακή.

Επίσης κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι νομιμοποιεί την υποκριτική της επίθεσης από τον Ερντογάν και επιβεβαιώνει ξανά τη στοίχισή του με τον αμερικανικό παράγοντα και την ΕΕ, όταν εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Τουρκική .

Οι αντιεξουσιαστές εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα καταπιεζόμενα κομμ της Τουρκικής κοινωνίας, με όλους τους Τούρκους και Κούρδους που αγωνίζονται απέναντι στην καταστολή των αγώνων και τις δολοφονικές επιθέσεις του Τουρκικού κράτους.

Μετά από μικρή σε διάρκεια σε ς του Βόλου, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση