Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΗΛΙΟ / Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

10ο International Summer , 22ο Διεθνές SUMMER , μουσικοθεατρική χορευτική και 1η Συνάντηση Χορωδιών και μουσικοχορευτική εκδήλωση, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 8 Ιουλίου στη , με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου 2019 ο Γυμναστικός KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το 10ο International Summer Camp Αγώνας που θα πραγματοποιηθεί  στη Σκιάθο. Η διοργάνωση του 10ου International Summer Camp όλων των κατηγοριών (Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών – Γυναικών) είναι υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ. Ο. Κ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Καράτε. Η διοργάνωση θα επιφέρει πολλά οφέλη ιδιαίτερα για τη Σκιάθο τόσο οικονομικά όσο και για την προβολή του Νησιού μέσω του τουριστικού αθλητισμού καθώς θα συμμετέχουν αθλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και εντός και εκτός Ευρώπης.

Από τις 4 μέχρι τις 8 Ιουλίου 2019 ο Αθλητικός Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το  22ο Διεθνές SUMMER CAMP που θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο. Το 22ο SUMMER CAMP, είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται στην περιοχή της Μαγνησίας επί 20 χρόνια. Σε αυτό προσκαλούνται και συμμετέχουν Αθλητές και Εκπαιδευτές απ’ όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από 20 Συλλόγους και πλέον, που καλλιεργούν και διδάσκουν το SHINKYOKUSHINKAI, το KYOKUSHINKAI και το ASHIHARA ΚΑΡΑΤΕ. Συμμετέχουν ξένες Ομάδες και αποστολές με αθλητές και εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, παγκόσμιας αναγνώρισης στο Άθλημα. Θα είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή και τις ομορφιές της. Τέλος θα τονωθεί η τοπική .

Στις 4 Ιουλίου 2019 με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Νομού Μαγνησίας «ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, μουσικοθεατρική χορευτική με τίτλο «Ζητείται γαμπρός». Ο αφηγηματικός λόγος, εναρμονισμένος με τα μελωδικά μικρασιάτικα, αιγαιοπελαγίτικα, επτανησιώτικα και τους εκφραστικούς χορούς, συνδυασμένος με δρώμενα και θεατρική απόδοση κειμένων, συνθέτουν ένα χοροθέατρο που στόχο έχει την ανάδειξη και προβολή της παραδοσιακής μας μουσικής και τη σύνδεσή της με το θέατρο και τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Στις 5 Ιουλίου 2019, με γνώμονα την προσφορά και την αγάπη για το χορωδιακό τραγούδι, την και τον Πολιτισμό, ο Λαογραφικός Μορφωτικός Όμιλος Πτελεού ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης «1η Συνάντηση Χορωδιών και μουσικοχορευτική εκδήλωση» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2019, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν και παραδοσιακά χορευτικά σχήματα από διάφορες περιοχές και η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Μετά το πέρας της Συνάντησης Χορωδιών θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση