Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής
Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η  Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η  της Χρυσής ς την Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ με ανοδικούς ρυθμούς συσπειρώνεται πλέον η τοπική κοινωνία του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας στις γραμμές του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας τη συνεπή ιδεο στάση των Ελλήνων Εθνικιστών.

 

Το λόγο έλαβε πρώτα η  Σ. Παππά, αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις. Ανεφέρθη στην επιτακτική ανάγκη κλιμακώσεως του πολιτικού Αγώνα ενάντια στα εθνοαποδομητικά τους σχέδια.

‘Επειτα έλαβε το λόγο ο  Χρήστος άκος, αναφερόμενος στα σημεία των καιρών, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τη ξενοκίνητη κυβέρνηση.

Ακολούθησε ο ς Μαγνησίας, Παναγιώτης , διατυπώνοντας έναν ιδιαιτέρως φλογερό λόγο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αρχικώς ανεφέρθη στο πολιτικό Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις οι οποίες αποκρύπτονται από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, ενώ αποτελούν τις μοναδικές ρεαλιστικές λύσεις στο του ελληνικού προτος. Τέλος ανέλυσε το βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν στο «» ζήτημα και Μ.Κ.Ο.

Ο  ς Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, πραγματοποίησε μια ενδελεχή επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού, των κυβερνητικών παλινωδιών και ατοπημάτων που θέτουν σε κίνδυνο τις παραδοσιακές Δομές και τα Εθνικά μας Δίκαια. Όπως κατέδειξε , το μόρφωμα σύριζα-ανέλ, συνιστά την εθνοκτόνο συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς αυτό έχει επιδοθεί με υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια μιας ωμής και συστηματικής υπονομεύσεως της Εθνικής Συνειδήσεως των Ελλήνων.

 Στο διαρκές ερώτημα των Ελλήνων, για το ποια είναι η λύση στο οργανωμένο σχέδιο υποταγής που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, επαναλαμβάνουμε το σύνθημα του 8ου Συνεδρίου:«Εντατικοποίηση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνα, καμία υποχώρηση, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».
X.A.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση