Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Πόλεμος” για τα σκουπίδια μεταξύ Δ. Βόλου-μεγαλοεργολάβου
“Πόλεμος” για τα σκουπίδια μεταξύ Δ. Βόλου-μεγαλοεργολάβου

“Πόλεμος” για τα σκουπίδια μεταξύ Δ. Βόλου-μεγαλοεργολάβου

 

 “Από πλευράς Δήμου Βόλου οι διδικασίες που θα τηρηθούν θα είναι από την αρχή έως το τέλος διαφανείς και πλήρως εναρμονισμένες με την προβλεπόμενη Νομοθεσία και φυσικά θα επιδιωχθεί η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για το Δήμο και τους πολίτες, τα συμφέροντα των οποίων υπερασπιζόμαστε και όχι του κάθε νταβατζή.”

Τα παραπάνω αναφέρονται από το Γραφείο τύπου του Δημάρχου Βόλου σχετικά με τον “πόλεμο”που έχει ξεσπάσει για το θέμα διαχείρισης των αστικών αποβλήτων,  ενός υ δεκάδων εκατομμυρίων ,

Ειδικότερα, στην  ανακοίνωση του Δήμου Βόλου τονίζεται: “Έχει την ιδιαίτερη σημασία της και ασφαλώς δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία η πρωτοφανής σε χυδαιότητα και ψευδολογία επίθεση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ του γνωστού εθνικού μας εργολάβου, Μπόμπολα, ενός εκ των μεγαλυτέρων υπαιτίων της ς που βιώνει σήμερα η χώρα μας.

Σε όσους αφελείς, και όχι υπόπτους θέλουμε να ελπίζουμε, έσπευσαν να συνδράμουν στο κατάπτυστο κείμενο – λίβελο κατά του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, και να επικροτήσουν το «χτύπημα», απλώς επισημαίνουμε ότι ήδη από το έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιλογή του τρόπου διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, δηλαδή ενός υ δεκάδων εκατομμυρίων , που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιριών (μεταξύ των οποίων και του συγκεκριμένου κυρίου).”

Από πλευράς Δήμου Βόλου-όπως διευκρινιίζεται- “οι διαδικασίες που θα τηρηθούν θα είναι από την αρχή έως το τέλος διαφανείς και πλήρως εναρμονισμένες με την προβλεπόμενη Νομοθεσία και φυσικά θα επιδιωχθεί η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για το Δήμο και τους πολίτες, τα συμφέροντα των οποίων υπερασπιζόμαστε και όχι του κάθε νταβατζή.

Η εργολαβία για το έργο του αποχιονισμού ασφαλώς και είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους.

Εγγύηση γι' αυτό αποτελεί ο ίδιος ο Δήμαρχος, , που έχει πληρώσει βαρύ προσωπικό τίμημα από το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους βασικούς μετόχους του και ασφαλώς δεν φοβάται από τέτοια «τρομοκρατικά» μηνύματα, όσο αισχρά και αήθη κι αν είναι.”

Τέλος, στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται: “Ας προσέξουν λοιπόν όσες και όσοι έχουν επιλέξει την προσωπική βεντέτα με το Δήμαρχο Βόλου σαν μέσο διατήρησης τους στην επικαιρότητα να μην χρησιμοποιηθούν σε βάρος των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της πόλης από γιγαντιαία συμφέροντα της διαπλοκής. Εκτός πια και αν αποτελεί συνειδητή τους επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα του λαού του Βόλου είναι για μας ιερά και δεν πρόκειται να σπαταληθούν για την απόσπαση της εύνοιας του κάθε διαπλεκόμενου. Άλλωστε εμάς μας ενδιαφέρει η γνώμη των πολιτών και μόνο, από τους οποίους εκλεχτήκαμε και για τα συμφέροντα των οποίων καθημερινά μαχόμαστε.

Αλήθεια όλοι όσοι βοήθησαν στη σύνταξη του κατάπτυστου κειμένου, είτε κομματόσκυλα, είτε «», και έσπευσαν να συνδράμουν το τσιράκι του Μπόμπολα, τον ενημέρωσαν για τους νέους ανθρώπους που θρηνούμε από τα έργα και τις ημέρες του αφεντικού με την ΠΑΘΕ και τα διόδια; Ή δεν ήθελαν να τον στενοχωρήσουν;

Είχε προηγηθεί και άλλο περιστατικό. Πριν λίγες εβδομάδες dealer της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, του γνωστού σε όλους μας Μπόμπολα, είχε επαφή με αρμόδιο αντιδήμαρχο και του ζήτησε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να «προβάλλουν» την περιοχή μας σε έντυπο – αρπαχτή που ετοιμάζουν.

Όταν  λοιπόν εισέπραξαν την απάντηση που όλοι φαντάζονται, «προέβαλαν» με το γνωστό τους τρόπο το Δήμαρχο.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση