Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Πόλεμος” ανακοινώσεων με φόντο το πάρκινγκ της Φιλελλήνων
“Πόλεμος” ανακοινώσεων με φόντο το πάρκινγκ της Φιλελλήνων

“Πόλεμος” ανακοινώσεων με φόντο το πάρκινγκ της Φιλελλήνων

“Ξεπερνά κάθε προσδοκία η …εφευρετική, πρωτότυπη και καινοτόμος δήλωση της κ. Νατάσσας στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για μια από κοινού εξεύρεση λύσης στο σκάνδαλο του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων”. Αυτό τονίζει σε ανακοινωσή της η δημοτική αρχή Βόλου.

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται:” Συνεχίζει να κάνει την ανήξερη, εκτός πια και αν όντως είναι άσχετη, η καθηγήτρια κ. Νατάσσα και να επιχειρεί να αποδώσει στη σημερινή Δημοτική Αρχή προθέσεις για παράκαμψη της νομιμότητας και συν με εργολάβους, για ένα , το πάρκινγκ της Φιλελλήνων, που αποτελεί «μαύρη τρύπα» και ντροπή για την πόλη, αφού πέραν της μέγιστης οικονομικής ζημιάς αποτελεί ορατό κίνδυνο ακόμη και για τις οικοδομές που γειτνιάζουν με αυτό, με τις όποιες ενδεχόμενες τραγικές επιπτώσεις.

Η Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη, στην οποία ανήκε, όντως κήρυξε έκπτωτο τον εργολάβο, που σήμερα διεκδικεί το ποσό των επτά εκατομμυρίων , χωρίς κανείς να γνωρίζει αν όλα αυτά τα λεφτά διατέθηκαν αποκλειστικά για την εκτέλεση εργασιών ή αφορούν και κάποιες άλλες υποχρεώσεις που, ενδεχομένως, θα πρέπει να εξυπηρετηθούν…

Εκείνη, λοιπόν, που γνωρίζει ας μας πει ποια λύση προτείνει για τη συνέχιση και ολο του υ… ελπίζουμε μόνο να μην είναι προτάσεις σαν κι αυτές, με τις οποίες αντιμετώπισαν την ΕΡΓΗΛ και ακόμα τρέχουμε να γλιτώσουμε τη ΜΒ από την χρεοκοπία και την καταβολή 9 εκατομμυρίων που επιδικάστηκαν στην εταιρία… πάντα εν ονόματι της νομιμότητας!

Γιατί δεν διαφεύγει της προσοχής κανενός ότι σύμπτωση επαναλαμόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η πόλη υφίσταται τεράστιες ζημιές σε όφελος τρίτων και εν ονόματι της νομιμότητας που, μονίμως, επικαλείται το γνωστό σύστημα των πολιτικών απατεώνων, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, και το επαναλαμβάνουμε, αν μπορεί ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ας συνταχθεί με αυτούς που πραγματικά μάχονται υπέρ των συμφερόντων της πόλης και όχι των εργολάβων. Η φυγομαχία της, συνοδευόμενη μάλιστα από υπεκφυγές και αστεία επιχειρήματα, την εκθέτει για πολλοστή φορά και επιτρέπει τη διατύπωση εικασιών για τις πραγματικές της επιδιώξεις… και ας μη ξεχνά ότι όλοι καθημερινά κρινόμαστε από τους πολίτες…

Η μόνη λύση είναι η νομιμότητα, δήλωσε εκπλήσσοντας τους πάντες, που δεν το είχαν αντιληφθεί, και που προφανώς δεν γνώριζαν ότι χάρις στη νομιμότητα της ιδίας και της παρέας της ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος, προ τριετίας, δηλαδή επί του μέντορά της, τότε Δημάρχου Σκοτινιώτη, και τώρα μπορεί βάσει Νόμου να διεκδικήσει από το Δήμο ποσό που φθάνει και τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για εργασίες που έκανε!!!

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα την περιμένουμε στη σύσκεψη της Δευτέρας, μαζί με τους άλλους επικεφαλής των παρατάξεων, να της εξηγήσουμε, αν έρθει, τι ακριβώς συμβαίνει και αν το καταλάβει έχει καλώς. Πάντως μια σύσκεψη με πέντε επικεφαλής παρατάξεων σε αναζήτηση λύσης, που ούτως ή άλλως θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο μόνο σαν «κρυφή» και σαν «λύση «κάτω από το τραπέζι», στο όνομα άδηλων σκοπιμοτήτων» δεν μπορεί να θεωρηθεί, όπως της έγραψαν στην ανακοίνωσή της. Σίγουρα θα το αντιλαμβάνεται και η ίδια.

Εν τέλει αν θέλει να εμμείνει στην στείρα αντιπολιτευτική της τακτική δικαίωμά της. Αλλωστε οι πολίτες του Βόλου της έδειξαν στις τελευταίες εκλογές ότι δεν περιμένουν τίποτα από την παράταξή της, πολύ δε περισσότερο από την ίδια, επιφυλάσσοντάς τους ένα πρωτοφανή διασυρμό. Όχι άδικα όπως η ίδια με την μικρόψυχη και στενόμυαλη στάση της φροντίζει, επανειλημμένως, να αποδεικνύει…

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να υλοποιήσουμε το όραμα και το σχέδιο που έχουμε για την πόλη που αγαπάμε. Τους καλούμε να μετάσχουν σε αυτόν, γιατί δυστυχώς επί χρόνια τώρα δεν είχαν δικά τους. Ας βοηθήσουν τουλάχιστον έτσι…”

Επιλογή Ευθύνης: «Ο κ. Μπέος από αδυναμία ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα»

«Ο κ. Μπέος από αδυναμία ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα», επισημαίνει σε νέα απάντησή της η «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με αφορμή την απάντηση της Δημοτικής Αρχής στην ανακοίνωση της παράταξης για το θέμα του πάρκιγνκ της Φιλελλήνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο κ. Μπέος συνεχίζει να δείχνει την αποστροφή του προς τη νομιμότητα, να κρύβει τις πραγματικές προθέσεις του για την περίπτωση του γκαράζ επί της οδού Φιλελλήνων, να ανακατεύει άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις, προκειμένου να δημιουργήσει σύγχυση και, από αδυναμία ουσιαστικής απάντησης, να “ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα”. Θα πρέπει όμως να έχει καταλάβει ότι οι εποχές που φόρτωνε τις δικές του ευθύνες στους προηγούμενους για κάθε πρόβλημα του Δήμου, έχουν πια περάσει.

Δε θα ασχοληθούμε με τα «περί ασχετοσύνης της καθηγήτριας». Άλλωστε τι μπορεί να πει μια απλή φιλόλογος με ένα μεταπτυχιακό τίτλο μπροστά στα πτυχία, την ευρύτατη παιδεία και το υψηλό μορφωτικό επίπεδο του κ. Μπέου;…

Θα αρκεστούμε μόνο να επαναλάβουμε πως στο συγκεκριμένο έργο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή διασφάλισε πλήρως τα συμφέροντα του Δήμου. Και όταν το θέμα έλθει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα αποδειχθεί του λόγου του αληθές, σε σχέση με τα εκατομμύρια που ο κ. Μπέος, με τη γνωστή γκεμπελίστικη τακτική του προπαγανδιστικού μηχανισμού του, πετάει σαν φασόλια.

Τον καλούμε λοιπόν, για μια ακόμη φορά, να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησαν οι ομόφωνες αποφάσεις του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, με τη θετική ψήφο και επιφανών στελεχών της παράταξής του. Ο ένας χαμένος χρόνος έχει κοστίσει πολύ στο Δήμο και την πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, τον καλούμε, για μια ακόμη φορά, να στείλει στις παρατάξεις της μειοψηφίας και στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους γραπτή εισήγηση με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το θέμα του γκαράζ και σχετική γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, ώστε να υπάρχει αντικείμενο συζήτησης και η επιβαλλόμενη προετοιμασία όλων για μια ουσιαστική συζήτηση».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση