Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο 90% οι πληρότητες στη Μαγνησία για το Πάσχα
Στο 90% οι πληρότητες στη Μαγνησία για το Πάσχα

Στο 90% οι πληρότητες στη Μαγνησία για το Πάσχα

Στο 90% είναι η πληρότητα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε Βόλο, Πορταριά και Μακρινίτσα ενόψει του Πάσχα, στο 80% στο Ανατολικό Πήλιο και στο 60% στο Νότιο Πήλιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργο Ζαφείρη.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας ότι θα πάρουν μια ανάσα οι ξενοδόχοι αλλά και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού. Ωστόσο για τη θερινή περίοδο τα μηνύματα δεν είναι καλά, καθώς -όπως ενημέρωσε- οι προκρατήσεις του Μαΐου είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι. “Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και δεν δοθεί λύση με τους πρόσφυγες στα σύνορα θα έχουμε πρόβλημα” επισήμανε ο κ. Ζαφείρης.

Εν τω μεταξύ, επαφές με αεροπορικές εταιρείες και του εξωτερικού στο event δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία της Πολωνίας έκανε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ξενοδόχων , στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής και αξιοποίησης του αεροδρομίου της . Αγχιάλου.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου, στο event δικτύωσης συμμετείχαν 1.200 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων και η Μαγνησιώτικη αντιπροσωπεία είχε συναντήσεις με τουλάχιστον εννέα αεροπορικές εταιρείες αναζητώντας συνεργασίες για το της . Αγχιάλου. “Όλοι γνώριζαν ότι το είναι κάπου στην Ελλάδα, αλλά είναι ένα νέο αεροδρόμιο και απαιτείται πολύ δουλειά ακόμη για να μπούμε στο χάρτη και να πούμε ότι έχουμε εξασφαλίσει πτήσεις. Πήγαμε όμως ως προπομπός του υπό σύσταση Οργανισμού που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα, για να μην χάσουμε την ευκαιρία αυτή, καθώς το event αυτό πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο. Θα λέγαμε ότι δημιουργήσαμε μία ατζέντα με τα άτομα που πρέπει να γνωρίζουμε από εταιρείες και για να συνεχίσουμε τις επαφές. Ήδη τους δώσαμε στοιχεία που συλλέξαμε στο πλαίσιο μελέτης που εκπονήσαμε και αφορούν στην κίνηση του αεροδρομίου αλλά και δημογραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής που καλύπτει το αεροδρόμιο. Μιλάμε για 1.400.000 άτομα, εν δυνάμει πελάτες αυτών των εταιρειών” επισήμανε η κα. Καμμένου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση