Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας
Πληρότητα  100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

H περίοδος των εορτών στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου ήταν άκρως επιτυχημένη από άποψη διανυκτερεύσεων, αγγίζοντας τις πληρότητες του % και αυτό οφείλεται στην άψογη φιλοξενία των ξενοδόχων στα καταλύματά τους και ιδιαίτερα στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για τη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων αλλά και προσφορών, προκειμένου τόσο ο Βόλος όσο και το Πήλιο να γίνουν ευρέως γνωστά ως χειμερινός προορισμός. Οι ομαδικές προσπάθειες που γίνονται από τους ξενοδόχους της περιοχής έχουν αντίστοιχα και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην αυξημένη κίνηση συνετέλεσαν και οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που με τον τρόπο τους κατάφεραν να διευκολύνουν την των επισκεπτών και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία των Δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Ο Δήμος Βόλου, με την πληθ εορταστικών εκδηλώσεων για έναν ολόκληρο μήνα, προσέλκυσε όχι μόνο τον κόσμο του Βόλου αλλά και επισκέπτες από τα χωριά του Πηλίου. Το χωριό του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το τρενάκι του Αστικού Βόλου, η φωτισμένη «ΑΡΓΩ», η με τα φαναράκια, οι φωτισμένες κεντρικές οδοί αλλά και όλο το εορταστικό κλίμα που υπήρχε μέσα στον Βόλο έδωσαν αυτή την πρόσθετη πινελιά στα που μόλις περάσαν.

Η έγκαιρη αποστολή του video στους ξενοδόχους με τις προσεχείς εορταστικές και η εμφάνιση του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου με τις και η διανομή του σε όλη την πόλη, «έπαιξαν» καθοριστικό ρόλο στο «κύμα» επισκεπτών.

Η Θεσσαλίας έδειξε ετοιμότητα στη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου προκειμένου να υποδεχτεί τους χειμερινούς επισκέπτες σε περίπτωση χιονιού καθώς και για όλες τις ενέργειες που έγιναν εκ των προτέρων.
Τέλος, ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι των Δήμων και της ς Θεσσαλίας και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, υπερέβαλλαν εαυτόν αυτές τις ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα αλλά και να προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση