Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας
Πληρότητα  100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

H των εορτών στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου ήταν άκρως επιτυχημένη από άποψη διανυκτερεύσεων, αγγίζοντας τις πληρότητες του 100% και αυτό οφείλεται στην άψογη φιλοξενία των ξενοδόχων στα καταλύματά τους και ιδιαίτερα στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για τη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων αλλά και προσφορών, προκειμένου τόσο ο όσο και το Πήλιο να γίνουν ευρέως γνωστά ως χειμερινός προορισμός. Οι ομαδικές προσπάθειες που γίνονται από τους ξενοδόχους της περιοχής έχουν αντίστοιχα και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην αυξημένη κίνηση συνετέλεσαν και οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που με τον τρόπο τους κατάφεραν να διευκολύνουν την διαμονή των επισκεπτών και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία των Δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Ο Δήμος Βόλου, με την πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων για έναν ολόκληρο μήνα, προσέλκυσε όχι μόνο τον κόσμο του Βόλου αλλά και επισκέπτες από τα χωριά του Πηλίου. Το χωριό του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, η φωτισμένη «ΑΡΓΩ», η εκδήλωση με τα φαναράκια, οι φωτισμένες κεντρικές οδοί αλλά και όλο το εορταστικό που υπήρχε μέσα στον Βόλο έδωσαν αυτή την πρόσθετη πινελιά στα που μόλις περάσαν.

Η έγκαιρη του video στους ξενοδόχους με τις προσεχείς εορταστικές και η εμφάνιση του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου με τις και η του σε όλη την πόλη, «έπαιξαν» καθοριστικό ρόλο στο «κύμα» επισκεπτών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έδειξε ετοιμότητα στη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου προκειμένου να υποδεχτεί τους χειμερινούς επισκέπτες σε περίπτωση χιονιού καθώς και για όλες τις ενέργειες που έγιναν εκ των προτέρων.
Τέλος, ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι των Δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, υπερέβαλλαν εαυτόν αυτές τις ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα αλλά και να προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση