Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πληρώνονται παλιές οφειλές στη Ryanair για διαφήμιση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου
Πληρώνονται παλιές οφειλές στη Ryanair για διαφήμιση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου

Πληρώνονται παλιές οφειλές στη Ryanair για διαφήμιση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου

 

 

 

Παλαιές οφειλές, ύψους 105.000 ευρώ προς τη Ryanair για τη διαφήμιση και προβολή του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, αποπληρώνει με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τεύχη δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.273.701,37 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε δαπάνη που είχε γίνει για διαφημιστική προβολή στην ιστοσελίδα της Ryanair, μέσω της εταιρείας AMS για την προώθηση-προβολή του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου και της αεροπορικής σύνδεσής του με το αεροδρόμιο Βρυξελλών (Charleroi), προϋπολογισμού . 105.428,54 ευρώ, ενώ επίσης ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για την υλοποίηση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται σε 250.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, ενόψει και του καλοκαιριού, εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 20.821,66 ευρώ για την προμήθεια υλικού μυοκτονιών, καταπολέμησης παρασίτων και απωθητικών ερπετών, δαπάνη για το πρόγραμμα καταπολέμησης ακρίδων, προϋπολογισμού 5.000 ευρώ,  εγκρίθηκε το αποτέλεσμα για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου αντικατάστασης δικτύου σωληνώσεων πυροσβεστικού συστήματος και πύκνωση πυροσβεστικών φωλεών, προϋπολογισμού 73.800 ευρώ, ενώ τέλος η Επιτροπή ασχολήθηκε με την εισήγηση για το διαγωνισμό ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου του έργου «Υποστηρικτικές εργασίες, προετοιμασία φακέλου μελέτης αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων Περιφέρειας», προϋπολογισμού 24.600 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στο Νομό Μαγνησίας, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ανάδειξη του αναδόχου κατασκευής του έργου «Αναπλάσεις περιοχών Δήμου Σκοπέλου»- εξέταση των ενστάσεων, προϋπολογισμού  379.500 ευρώ, την προκήρυξη του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια χρώματος διαγράμμισης Π. Ε. Μαγνησίας χρήση 2015»  προϋπολογισμού 72.816 ευρώ, το διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Κοπή βλάστησης στις εθνικές οδούς (Δ. Αλμυρού – Δ. Φερρών)», προϋπολογισμού 36.408 ευρώ.

Επίσης, έγινε οριστική κατακύρωση μειοδοτικού διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για το έργο: συστηματική παρακολούθηση της ποιότητας των νερών των φυσικών αποδεκτών, των επιφανειακών απορροών, του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, εδαφών κλπ. εντός των διοικητικών ορίων των Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, για δύο έτη, προϋπολογισμού 37.515 ευρώ,  εγκρίθηκε ο ανοιχτός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων συνολικού προϋπολογισμού 364.001,60 ευρώ και ο ανοιχτός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχων για το έργο Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Μcphail στους ελαιώνες στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, συνολικού προϋπολογισμού 84.554,74€ και της συγκρότησης επιτροπής διενέργειας του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση