Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πληρωμή με “πλαστικό χρήμα” των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ
Πληρωμή  με “πλαστικό χρήμα” των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ

Πληρωμή με “πλαστικό χρήμα” των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ

Δυντότητ πληρωμής με χρήμα θα έχουν οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΜΒ από τον Αύγουστο , μετά τη σημερινή του ΔΣ της επιχείρησης κατά την οποία εγκρίθηκε το πρακτικό για εγκατάσταση συστήματος (χρήση καρτών πληρωμής) μετά από τις προσφορές των τραπεζών.Το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα και επισημάνθηκε ότι το σύστημα θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει από τον επόμενο μήνα.

Όπως είπε ο προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας, για την εγκατάσταση του συστήματος που μπορεί να πληρώσει κάποιος τον λογαριασμό με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, τονίστηκε ότι στην πρόσκληση της ΔΕΥΑΜΒ ανταποκρίθηκαν τρεις τράπεζες και η συμφερότερη προσφορά έγινε από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα παίρνει προμήθεια 0,06 €, ανά συναλλαγή, ποσοστό που μπορεί να διαπραγματευτεί η Επιχείρηση από τώρα.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά, που πήγε στη θέση του εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, που απουσίασε, ενώ στο θέμα της αμοιβής νομικών, που ανέχεται σε 3. € για τους δύο δικηγόρους που απασχολούνται, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημήτρης Κουτσιφέλης, ψήφισε λευκό.

Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης το θέμα της ένστασης του αναδόχου για την εργασία «Λήψη ενδείξεων υδρομετρητών καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ για δύο έτη».

Στην συνεδρίαση , αποφασίστηκε ομόφωνα η αποστολή αιτήματος στο Δήμο Βόλου για διενέργεια διαγωνισμών «προμήθεια Υγρών Καυσίμων της ΔΕΥΑΜΒ για το έτος 2016-2017», προϋπολογισμού .038,10 €, πλέον Φ.Π.Α. και «Προμήθεια λιπαντικών των οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 5.506 €, πλέον ΦΠΑ. Για την προμήθεια λιπαντικών τονίστηκε ότι ο είναι κατά 50% μικρότερος απ' ότι πέρυσι, καθώς η ΔΕΥΑΜΒ διαθέτει απόθεμα.

Ομόφωνα εγκρίθηκε και η αποστολή αιτήματος στο Δήμο Βόλου διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος ενδεικτικού προϋπολογισμού 23.636,80 €, πλέον ΦΠΑ, για ένα έτος για το 2016-2017. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Αποστόλη Γαλάτη, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ επεξεργάζεται σχέδιο για προβολή της ΕΒΟΛ μέσω των λογαριασμών, ώστε να έχει ένα έσοδο.

Τέλος, η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έλαβε για την πρόσληψη δύο υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2016, έναν για τις Μικροθήβες και έναν για το Διμήνι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση