Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας: Καμία απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου δεν θα περάσει
Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας: Καμία απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου δεν θα περάσει

Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας: Καμία απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου δεν θα περάσει

τύπου

Οι θλιβερές εικόνες του Μάρτη του 2015 με τις δυνάμεις καταστολής μαζί με μισθωμένους σεκιουριτάδες από τον υπόδικο, οι οποίοι παρεμπόδιζαν τους πολίτες να παραστούν στην του Δ.Σ της για την άρδευση και τελικά τους προπηλάκισαν, δυστυχώς επαναλήφθηκαν και σήμερα.

Ο ιδιωτικός απαγόρευε την είσοδο των πολιτών στο της και έφτασε στο σημείο να αρνηθεί την είσοδο ακόμη και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης. Και όλα αυτά κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα δεκάδων ένοπλων αστυνομικών (ομάδα των οποίων εξοπλισμένων και με χημικά),  ομάδων δυνάμεων ασφαλείας, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να απαιτούν την απομάκρυνση πολιτών από το απέναντι πεζοδρόμιο, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Είναι φανερό ότι η τόσο έντονη παρουσία δυνάμεων καταστολής μοναδικό στόχο έχει την κάμψη του φρονήματος των πολιτών, ώστε να μην αντιδρούν στα σχέδια υποβάθμισης των λειτουργιών της και εν τέλει της εκποίησης του Βιολογικού σε ιδιώτες.

Να είναι βέβαιοι ότι αυτό που θα πετύχουν θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Καμία της ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου δεν θα περάσει. Ο και η ΔΕΥΑΜΒ ανήκουν στους πολίτες και πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο αυτών. Θεωρούμε ότι η προκλητική συμπεριφορά της Αστυνομίας εντάσσεται στην απόπειρα της κυβέρνησης Τσίπρα να υποτάξει τις αντιστάσεις του λαού στο ξεπούλημα της ΕΥΑΔΑΠ, ΕΥΑΘ και άλλων ΔΕΥΑ της χώρας που αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδίου εκποίησης του δημόσιου πλούτου και φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Οι ευθύνες για την κατάντια στον Βόλο ανήκουν πρώτα και κύρια σε αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση