Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πιστοποιημένα σεμινάρια για τα τουριστικά καταλύματα στα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα»
Πιστοποιημένα σεμινάρια για τα τουριστικά καταλύματα στα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα»

Πιστοποιημένα σεμινάρια για τα τουριστικά καταλύματα στα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα»

 

 

Το στο πλαίσιο των ανταποδοτικών του υπηρεσιών και, κατόπιν της  ς του εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Τουρισμού ,πραγματοποιεί δωρεάν πιστοποιημένο σεμινάριο, σε με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Θεσσαλίας και το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ., πάνω στα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωναϊού COVID-19».

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν από το , σε τετρακόσιες (400) επιχειρήσεις που θα καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://learning.uth.gr/health-protocol/ .

Η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει στις 24/06/2020.

Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής υποβολής των αιτήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο έχει ο ιδιοκτήτης ή ο συντονιστής τουριστικού καταλύματος, το οποίο είναι μέλος του Επιμελητήριου Μαγνησίας. Η θέση του συντονιστή μπορεί να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ή από υπάρχουσα θέση ενικού Διευθυντή/Διευθυντή Ποιότητας κ.λπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με διευκρίνιση του Υπουργείου Τουρισμού, η παρακολούθηση του πιστοποιημένου σεμιναρίου για τα των τουριστικών καταλυμάτων είναι προαιρετική και συμπληρωματική στην υποχρεωτική εκπαίδευση που παρέχεται από την πλατφόρμα του Υπουργείου για την έκδοση του σήματος Health First.

ια οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ στα τηλέφωνα 24210 06391 – 90 – 66 ή ηλεκτρονικά στο learning@uth.gr. ή με το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο τηλέφωνο 24210 94700, εσωτερικό 5, ή να συνδεθούν με την πλατφόρμα μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cci-magnesia.gr/articles/displayArticles/2690.

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας γνωρίζει στα μέλη του ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, των οποίων οι έληξαν στις 31-12-2019 θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση αυτών προσκομίζοντας στο Επιμελητήριο τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα , δεν θα δοθεί καμία παράταση στην παραπάνω προθεσμία.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421094700 (επιλογή 1),  Χατζηγεωργίου Ελένη.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση