Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πιστοποιημένα σεμινάρια για επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων στη Μαγνησία
Πιστοποιημένα σεμινάρια για επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων στη Μαγνησία

Πιστοποιημένα σεμινάρια για επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων στη Μαγνησία

Πιστοποιημέν σεμινάρια προς τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πάνω στα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωναϊού COVID-19», διοργανώνουν από κοινού το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε με το Κέντρο Επιμόρφωσης και ς (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του ς.

Την επιστημονική ευθύνη των σεμιναρίων θα έχει το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ. με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα των τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Του εκπαιδευτικού προγράμματος θα προηγηθεί η του εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Τουρισμού σε πάντα με τον Υ.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Η συμμετοχή στο σχετικό δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους καταρτιζόμενους, καθώς την δαπάνη καλύπτει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, μέσω των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση