Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πυροβόλησε κοπάδι επειδή προκάλεσε φθορές στο κτήμα του

Πυροβόλησε κοπάδι επειδή προκάλεσε φθορές στο κτήμα του

Κοπάδι με ιγοπρόβτα πυροβόλησε 57χρονος Πηλιορείτης στη Συκή επειδή προκάλεσε φθορές στο του, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του Μηλεών.

Ειδικότερα ο 57χρονος, με αφορμή την πρόκληση φθορών στα δένδρα της ιδιοκτησίας του από αιγοπρόβατα ιδιοκτησίας 56χρονης, πήρε το κυνηγητικό του όπλο και πυροβόλησε προς το κοπάδι.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει ένα ζώο και να τραυματίσει σοβαρά άλλα δύο.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο επιβιβαζόμενος στο αυτοκίνητό του, ωστόσο μετά από έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν δύο κυνηγητικά όπλα, τα οποία κατείχε νόμιμα.

Προανάκριση διενεργεί το Μηλεών.

Σύλληψη Αλγερινού φυγόποινου

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη, χθες 03-06-2015 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 31χρονος υπήκοος Αλγερίας, δυνάμει Βουλεύματος Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο διατάσσεται η προσωρινή σή του μέχρι την οριστική της κατηγορίας σε βάρος του, για το αδίκημα της ληστείας.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , ένας 26χρονος , διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαπέντε δισκία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση