Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση για την Π.Υ.κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χ. Α. Παν. Ηλιόπουλος
Ερώτηση για την Π.Υ.κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χ. Α. Παν. Ηλιόπουλος

Ερώτηση για την Π.Υ.κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χ. Α. Παν. Ηλιόπουλος

Ερώτηση κτέθεσε ο Μγνησίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης για τις δυσκολίες που ανακύπτουν στην παροχή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στο Βόλο και στη Μαγνησία.

Όπως αναφέρει “Παρά το γεγονός ότι τόσο η Βόλου, όσο και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια του νομού που υπάγονται στη δικαιοδοσία της απαρτίζονται από ένα άρτιο ανθρώπινο δυναμικό, εντούτοις πρακτικές ανάγκες (ακαταλληλότητα του κτηρίου στο Βόλου λόγω συμφόρησης και στενότητας των δρόμων, φυσικοί παράγοντες όπως η πυκνή βλάστηση και το ιδιάζον ανάγλυφο εδάφος σε και Σποράδες και οι αχανείς τομείς ευθύνης των Κλιμακίων Αλμυρού και ς) δυσχεραίνουν την προσπάθεια ανταπόκρισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ιδιαιτέρως σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Ο της Χρυσής ς μετέφερε τα αιτήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου στο αρμόδιο Υπουργείο, όπως τη σύσταση Διοικήσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας μέσω έκδοσης σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, τη δημιουργία Πυροσβεστικού Λιμενικού Σταθμού στο λιμάνι του Βόλου και επίσης τη σύσταση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σκοπέλου ή Σκιάθου.

Οι ενέργειες αυτές αποβλέπουν αναμφιβόλως στον καλύτερο συντονισμό των επιχειρήσεων, στην εγγύηση της ασφάλειας και στη γενικότερη βελτίωση της παροχής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Μαγνησία.

"Αλιεύοντας" την είδηση