Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πιλοτική τοποθέτηση φωτιστικών τύπου LED σε κεντρικές αρτηρίες του Βόλου
Πιλοτική τοποθέτηση φωτιστικών τύπου LED σε κεντρικές αρτηρίες του Βόλου

Πιλοτική τοποθέτηση φωτιστικών τύπου LED σε κεντρικές αρτηρίες του Βόλου

Ξεκίνησε η πιλοτική αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του δημοτικού φωτισμού σε κεντρικές αρτηρίες και της πόλης από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου. Πρόκειται για αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED σε ψηλούς ιστούς του δημοτικού φωτισμού.

Η αντικατάσταση των παλαιών συμβατικών φωτιστικών υψηλής κατανάλωσης ρεύματος γίνεται στo πλαίσιo του πιλοτικού προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού Φωτισμού του Δήμου προκειμένου να επιτευχθεί η εξοικονόμηση ενέργειας, πράσινης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών της εύρυθμης λειτουργίας του δημοτικού φωτισμού.

Συγκεκριμένα έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων ισχύος 95W στην οδό (μεταξύ του κόμβου του Δημαρχείου και της οδού Κουντουριώτου).

Θα συνεχίσει με την αντικατάσταση των φωτιστικών με LED ισχύος 50W σε δρόμους και πάρκινγκ στην οδό . Δήμου (μεταξύ των οδών και ).
Επίσης θα γίνει αντικατάσταση σε κεντρικούς ιστούς της Πλατείας και Πλατείας Ελευθερίας ισχύος 45W.

Ο aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σταυρίδης είπε ότι η πρόταση για την πιλοτική εφαρμογή αυτού του προγράμματος ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015. Σήμερα είμαστε στην αρχή μιας νέας πρωτοποριακής εφαρμογής, εξαιρετικά χρήσιμης για τον Δήμο και την εξοικονόμηση ενέργειας. Στοχεύουμε στην αντικατάστασης των ενεργοβόρων λαμπών σε όλη την πόλη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση