Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια
Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια

Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια

Υψώθηκαν τα στη Δράκεια, στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης της Επαρχιακής οδού ¨-Δράκεια¨, προκειμένου να αποκατασταθεί η εκτεταμένη υποχώρηση του οδοστρώματος,  η οποία έλαβε χώρα λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων.

Το επισκέφθηκε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη και δήλωσε:«Η Θεσσαλίας πραγματοποιεί καθημερινές σε οδικά του Νομού που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και ιεραρχούμε τις ανάγκες και τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και σε απόλυτη με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων».

Οι εργασίες αφορούν στην καταπτώσεων από κατολισθήσεις, στην επένδυση με σκυρόδεμα τμημάτων της χωμάτινης τάφρου της οδού, στον καθαρισμό υφιστάμενων φρεατίων και οχετών από φερτά υλικά, στην αποκατάσταση στρώσεων οδοστρωσίας στα σημεία που η οδός έχει παρουσιάσει βλάβες, στην κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα των οδών με χρήση αυτοκινούμενου οχήματος – πεζού χειριστή καθώς και με μηχανήματα και ερ, στην κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, στην επισκευή της οδοστρωσίας, σε νέες ασφαλτικές εργασίες, στην τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και σε εργασίες ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση