Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια
Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια

Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια

Υψώθηκαν τα τοιχία αντιστήριξης στη Δράκεια, στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης της Επαρχιακής οδού ¨Αγριά-Δράκεια¨, προκειμένου να αποκατασταθεί η εκτεταμένη υποχώρηση του οδοστρώματος,  η οποία έλαβε χώρα λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων.

Το επισκέφθηκε σήμερα η αντι Δωροθέα Κολυνδρίνη και δήλωσε:«Η Περιφέρεια ς πραγματοποιεί καθημερινές σε οδικά τμήματα του Νομού που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και ιεραρχούμε τις ανάγκες και τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και σε απόλυτη συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων».

Οι αφορούν στην άρση καταπτώσεων από , στην επένδυση με σκυρόδεμα τμημάτων της χωμάτινης τάφρου της οδού, στον καθαρισμό υφιστάμενων φρεατίων και οχετών από φερτά υλικά, στην αποκατάσταση στρώσεων οδοστρωσίας στα σημεία που η έχει παρουσιάσει βλάβες, στην κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα των οδών με χρήση αυτοκινούμενου οχήματος – πεζού χειριστή καθώς και με μηχανήματα και εργάτες, στην κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, στην επισκευή της οδοστρωσίας, σε νέες , στην τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και σε ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση