Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 
Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 

Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 

 

Υπογράφηκε εχθές 24/5/2021, η για την κατασκευή του υ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΚΟ» προϋπολογισμού 268.700 €.

Το αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙ, η οποία προσέφερε έκπτωση 34,76%, διαμορφώνοντας το τελικό κόστος του έργου στις 176.064,35 €.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας και της χωμάτινης οδού από Φράγμα «Παναγιώτικο» έως Κορώπη, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Yπουργείο Eσωτερικών.

Ταυτόχρονα σε όσα σημεία, λόγω επιφανειακής διάβρωσης, ισχυρών κλίσεων ερυθράς οδού και έντονων καιρικών φαινομένων έχουν αποκαλυφθεί οι αγωγοί λαμβάνονται και προτείνονται ειδικά εγκιβωτισμού και προστασίας των αγωγών.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου δήλωσε: “Πρόκειται για την πρώτη φάση αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος «Παναγιώτικο». Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή , προκειμένου να πετύχουμε την πλήρη αποκατάσταση των αγωγών του Φράγματος, ενός ζωτικής σημασίας έργου για τον Δήμο μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση