Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 
Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 

Υπογραφή σύμβασης έργου αποκατάστασης αγωγών διανομής του Φράγματος “Παναγιώτικο” 

 

Υπογράφηκε εχθές 24/5/2021, η για την κατασκευή του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΚΟ» προϋπολογισμού 268.700 €.

Το αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, η οποία προσέφερε έκπτωση 34,76%, διαμορφώνοντας το τελικό κόστος του έργου στις 176.064,35 €.

Το αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας και κυκλοφορίας της χωμάτινης οδού από Φράγμα «Παναγιώτικο» έως Κορώπη, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Yπουργείο Eσωτερικών.

Ταυτόχρονα σε όσα σημεία, λόγω επιφανειακής διάβρωσης, ισχυρών κλίσεων ερυθράς οδού και έντονων καιρικών φαινομένων έχουν αποκαλυφθεί οι αγωγοί λαμβάνονται και προτείνονται ειδικά εγκιβωτισμού και προστασίας των αγωγών.

Ο δήλωσε: “Πρόκειται για την πρώτη φάση αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος «Παναγιώτικο». Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση, προκειμένου να πετύχουμε την πλήρη αποκατάσταση των αγωγών του Φράγματος, ενός ζωτικής σημασίας έργου για τον Δήμο μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση