Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ξεκίνησν οι εργσίες συντήρησης στο Κέντρο Πηλίου, στο πλαίσιο της ς για την  έναρξη της νέας χιονοδρομικής  περιόδου 2020-2021.

Πρόκειται για εργασίες, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ,  που  περιλαμβάνουν τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή  των 3 εναέριων και 2 συρόμενων αναβατήρων του  Χιονοδρομικού Κέντρου,  των βοηθητικών τους εγκαταστάσεων, συστημάτων λειτουργίας και ασφάλειας καθώς και την έκδοση πιστοποιητικών καλής λειτουργίας από πιστοποιημένο  φορέα ελέγχων.

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη ς , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις ,  προχωράμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε το  Κέντρο Πηλίου να είναι από τη νέα χιονοδρομική περίοδο ένας πιστοποιημένα ασφαλής ς έλξης για τους λάτρεις του βουνού και του σκι» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η καλή συντήρηση του Χιονοδρομικού, οδηγεί στην απαραίτητη πιστοποίηση και διασφαλίζει  την ομαλή  λειτουργία του, προς όφελος των επαγγελματιών της περιοχής, των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών του» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση