Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ξεκίνησαν οι συντήρησης στο Κέντρο Πηλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την  έναρξη της νέας χιονοδρομικής  περιόδου 2020-2021.

Πρόκειται για , προϋπολογισμού 70.000 ,  που  περιλαμβάνουν τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή  των 3 εναέριων και 2 συρόμενων αναβατήρων του  Χιονοδρομικού Κέντρου,  των βοηθητικών τους εγκαταστάσεων, συστημάτων λειτουργίας και ασφάλειας καθώς και την έκδοση πιστοποιητικών καλής λειτουργίας από πιστοποιημένο  φορέα ελέγχων.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες,  προχωράμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε το  Κέντρο Πηλίου να είναι από τη νέα χιονοδρομική περίοδο ένας πιστοποιημένα ασφαλής πόλος έλξης για τους λάτρεις του βουνού και του σκι» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας . «Η καλή συντήρηση του Χιονοδρομικού, οδηγεί στην απαραίτητη πιστοποίηση και διασφαλίζει  την ομαλή  λειτουργία του, προς όφελος των επαγγελματιών της περιοχής, των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών του» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση